Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Isaszegi ingatlan telis-tele hulladékkal

Isaszegi ingatlan telis-tele hulladékkal, ami némiképp ütközik a köztisztasági és a hulladékgazdálkodási törvénnyel. Vajon ezzel tisztában van az ingatlan tulajdonosa?

A törvényileg szabályozott a hulladék kezelése, ami szerint tilos a hulladékot elhagyni, felhalmozni, ellenőrizetlen körülmények között elhelyezni, kezelni. Továbbá a 2012. évi CLXXXV. törvénys szerint a hulladéktermelő az ingatlanon képződött hulladék gyűjtését az ingatlan területén hulladékgazdálkodási engedély nélkül legfeljebb 1 évig végezheti. Itt valószínűleg ez nem állhat fent ez a lehetőség. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Nem lennénk a szomszéd helyében. A szemét bevonzza a patkányokat és a bűzt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nem lennénk a szomszéd helyében. A szemét bevonzza a patkányokat és a bűzt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Isaszeg, Zrínyi Ilona utca 33.szám alatti ingatlant illegális hulladék lerakóként használják. Műanyag és kommunális hulladék található az udvaron.”

Hulladék jellege: kommunális.

A isaszegi ingatlan helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek