Isaszegi ingatlan telis-tele hulladékkal

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Isaszegi ingatlan telis-tele hulladékkal, ami némiképp ütközik a köztisztasági és a hulladékgazdálkodási törvénnyel. Vajon ezzel tisztában van az ingatlan tulajdonosa?

A törvényileg szabályozott a hulladék kezelése, ami szerint tilos a hulladékot elhagyni, felhalmozni, ellenőrizetlen körülmények között elhelyezni, kezelni. Továbbá a 2012. évi CLXXXV. törvénys szerint a hulladéktermelő az ingatlanon képződött hulladék gyűjtését az ingatlan területén hulladékgazdálkodási engedély nélkül legfeljebb 1 évig végezheti. Itt valószínűleg ez nem állhat fent ez a lehetőség. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Nem lennénk a szomszéd helyében. A szemét bevonzza a patkányokat és a bűzt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nem lennénk a szomszéd helyében. A szemét bevonzza a patkányokat és a bűzt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Isaszeg, Zrínyi Ilona utca 33.szám alatti ingatlant illegális hulladék lerakóként használják. Műanyag és kommunális hulladék található az udvaron.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A isaszegi ingatlan helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: