Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vacsihegy hulladéklerakata Kecskeméten - Hulladekvadasz.hu

Vacsihegy hulladéklerakata Kecskeméten

Vacsihegy – Kecskemét városrésze – Szérűskert utcájából érezett a háztartási hulladéklerakatról szóló bejelentés, ahol körülbelül 15-20 szemeteszsák lehet.

Frissítve
2018.05.30.

Kecskemét Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta
„Kecskeméten a Szérűskert utca területén elhagyott hulladékra vonatkozó bejelentéssel kapcsolatos megkeresését köszönettel vettük, a szükséges munkák elvégzésében intézkedtünk.”

Köszönjük. Reméljük a legjobbakat.


Korábban
2018.05.04.

A Bács-Kiskun megyei város korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász csapat! Kecskemét, Vacsi közben, a Szérűskert utca, és Erdész utca találkozásánál harmadik hete szaporítja valaki a szemetet. 15-20 zsák lehet, ami egyre bűzösebb, és gyarapszik folyamatosan. Köszönöm az intézkedéseteket!”

A bejelentés ideje: 2018.05.04.

Hulladék jellege: háztartási hulladék.

[codepeople-post-map]

Vacsihegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...