Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vacsihegy hulladéklerakata Kecskeméten

Vacsihegy – Kecskemét városrésze – Szérűskert utcájából érezett a háztartási hulladéklerakatról szóló bejelentés, ahol körülbelül 15-20 szemeteszsák lehet.

Frissítve
2018.05.30.

Kecskemét Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta
“Kecskeméten a Szérűskert utca területén elhagyott hulladékra vonatkozó bejelentéssel kapcsolatos megkeresését köszönettel vettük, a szükséges munkák elvégzésében intézkedtünk.”

Köszönjük. Reméljük a legjobbakat.


Korábban
2018.05.04.

A Bács-Kiskun megyei város korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász csapat! Kecskemét, Vacsi közben, a Szérűskert utca, és Erdész utca találkozásánál harmadik hete szaporítja valaki a szemetet. 15-20 zsák lehet, ami egyre bűzösebb, és gyarapszik folyamatosan. Köszönöm az intézkedéseteket!”

A bejelentés ideje: 2018.05.04.

Hulladék jellege: háztartási hulladék.

Vacsihegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek