Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Duna sétány szétszórt szemete Dunaharasztin - Hulladekvadasz.hu

Duna sétány szétszórt szemete Dunaharasztin

A Duna sétány, Dunaharaszti település egyik külterületi útszakasza, ahonnan a bejelentő elkeserítő képeket küldött a helyszín szemetességéről.

A bejelentés alapján több hónapos szemét halmozódik a gazdátlan területen. A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

A bejelentés szövege:
„Kedves Hulladékvadászok, szeretnék segítséget kérni abban, hogy a csatolt képeken látható szemét elszállításra kerüljön. Több hónapos (éves?)  szemétről van szó, a területnek nincs gazdája, senki nem takarítja, pedig csodálatos, értékes rész lehetne Dunaharasztiban. Pontos hely: Dunaharaszti, Duna sétány” 

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

[codepeople-post-map]

Duna sétány szemetes helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...