Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Duna sétány szétszórt szemete Dunaharasztin

A Duna sétány, Dunaharaszti település egyik külterületi útszakasza, ahonnan a bejelentő elkeserítő képeket küldött a helyszín szemetességéről.

A bejelentés alapján több hónapos szemét halmozódik a gazdátlan területen. A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

A bejelentés szövege:
“Kedves Hulladékvadászok, szeretnék segítséget kérni abban, hogy a csatolt képeken látható szemét elszállításra kerüljön. Több hónapos (éves?)  szemétről van szó, a területnek nincs gazdája, senki nem takarítja, pedig csodálatos, értékes rész lehetne Dunaharasztiban. Pontos hely: Dunaharaszti, Duna sétány” 

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

Duna sétány szemetes helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek