Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacai

Szigetszentmiklósi bányató környékére a korábbi takarítások ellenére folyamatosan hordják ismeretlenek többféle veszélyes és építési hulladékot.

Frissítve
2018.07.11.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a területet megtisztították:
“Kedves hulladékvadász! Ezt a bejelentést májusban tettem,tegnap egy barátom fotózott, a helyszínen,örömmel láttuk,hogy eltűntek a szeméthalmok. Nem tudom,hogy az önök segítségével történt-e,de évek óta küzdünk a környéken,a szemetelőkkel, ez nekünk már több éves probléma, ugyanis magánemberek szedik itt a szemetet. Köszönjük a segítséget.”

Szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacai

Köszönjük az illetékes önkormányzat munkáját és a bejelentő értesítését az illegális hulladék problémájának megoldásával kapcsolatban.


Korábban
2018.05.07.

A helyszínről a honlapunkra is több alkalommal érkezett bejelentés, amit továbbítottunk az illetékes hatóságokhoz is. A bejelentő is ír arról, hogy a korábbi bejelentései hatására a területről hulladék elkerült, de rövid időn belül újabb hulladéklerakatok keletkeztek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklós és Csepel határán levő bányató mellett szomorúan tapasztaljuk minden évben hogy sok itt a szemét !!!/21.ker Körtefa utca-Szellős utca határán/Már tavaly bejelentettünk veszélyes hulladékot, úgy látom intézkedtek az ügyben,de sajnos a probléma nem szűnt meg. Valószínűleg télen kocsival hordták oda az építési törmeléket. A háztartási hulladékot a lakosság folyamatosan szedi.Kérem, a segítséget az ügyben!!! Köszönjük!!!”

A bejelentés ideje: 2018.05.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes.

A szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacairól érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi bejelentési űrlap kitöltésével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek