Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacai - Hulladekvadasz.hu

Szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacai

Szigetszentmiklósi bányató környékére a korábbi takarítások ellenére folyamatosan hordják ismeretlenek többféle veszélyes és építési hulladékot.

Frissítve
2018.07.11.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a területet megtisztították:
„Kedves hulladékvadász! Ezt a bejelentést májusban tettem,tegnap egy barátom fotózott, a helyszínen,örömmel láttuk,hogy eltűntek a szeméthalmok. Nem tudom,hogy az önök segítségével történt-e,de évek óta küzdünk a környéken,a szemetelőkkel, ez nekünk már több éves probléma, ugyanis magánemberek szedik itt a szemetet. Köszönjük a segítséget.”

Szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacai

Köszönjük az illetékes önkormányzat munkáját és a bejelentő értesítését az illegális hulladék problémájának megoldásával kapcsolatban.


Korábban
2018.05.07.

A helyszínről a honlapunkra is több alkalommal érkezett bejelentés, amit továbbítottunk az illetékes hatóságokhoz is. A bejelentő is ír arról, hogy a korábbi bejelentései hatására a területről hulladék elkerült, de rövid időn belül újabb hulladéklerakatok keletkeztek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklós és Csepel határán levő bányató mellett szomorúan tapasztaljuk minden évben hogy sok itt a szemét !!!/21.ker Körtefa utca-Szellős utca határán/Már tavaly bejelentettünk veszélyes hulladékot, úgy látom intézkedtek az ügyben,de sajnos a probléma nem szűnt meg. Valószínűleg télen kocsival hordták oda az építési törmeléket. A háztartási hulladékot a lakosság folyamatosan szedi.Kérem, a segítséget az ügyben!!! Köszönjük!!!”

A bejelentés ideje: 2018.05.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes.

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi bányató hulladékkupacairól érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi bejelentési űrlap kitöltésével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...