Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fiat Brava rohadásra ítélve a zuglói Czobor utcában - Hulladekvadasz.hu

Fiat Brava rohadásra ítélve a zuglói Czobor utcában

Egy Fiat Brava rohadó látványa csúfítja el a zuglói Czobor utca utcaképét. A helyszínen álló autóroncs rendszám nélkül, defektesen foglalja a parkolóhelyet.

Frissítve
2018.05.30.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Kedves Hulladékvadászok! Nincs már a helyszínen a roncs.Tulajdonosa vihette el,mivel a Rendészet honlapján nem szerepel az elszállított járművek listáján.”

Köszönjük!


Korábban
2018.05.08.

Zuglóból szinte már naponta érkeznek bejelentése rendszám nélküli autókról, illetve autóroncsokról. Most sincs másképpen. Korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek, amiknek elvontatásáról rendszeresen beszámolunk, ha kapunk az illetékes hatóságtól, bejelenttől értesítést arról, hogy a bejelentésben kapott probléma megoldódott.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Ismét zuglói ronccsal találkoztam.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.08.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Fiat Brava személy-gépjárművel kapcsolatos helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...