Mitsubishi Lancer defektes autóroncs Zuglóban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Mitsubishi Lancer várja gazdáját, vagy elvontatóját már hetek óta a zuglói Varga Zoltán Sportpálya mellől, de sajnos senki se törődik már vele.

A bejelentő szerint a Zuglói Önkormányzati Rendészet felhívta a tulajdonos figyelmét, hogyha nem intézkedik, akkor a személygépjárművet elszállítják. De ennek ellenére a tulajdonos nem intézkedett és a hatóság se vitette el a rendszám nélküli autót.

A kocsi már hónapok óta ott lehet a helyszínen, defekttel. / fotó: hulladekvadasz.hu

A kocsi már hónapok óta ott lehet a helyszínen, defekttel. / fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadászok! Azonban sajnos az előzőtől kb. 200 méterre található egy másik hátrahagyott roncsautó is, mely szintén régóta „díszíti” a környéket. Az egyik képen látszik, hogy az Önkormányzati Rendészet jó ideje már figyelmeztetést is tett rá (azt nem tudni, hogyan került bele az autóba, a szélvédő mögé), de az tény, hogy ennek semmilyen hatása nem volt.

Mivel az autó egy önkormányzati terület előtt áll (Varga Zoltán Sportpálya), így sajnos senki nem érzi magáénak a probléma megoldását. A pontos cím: Bp. XIV. Kövér Lajos utca 3-5. Küldök erről is fényképeket, kérem segítsenek itt is a hivatalos folyamat elindításában. Előre is köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.08.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Mitsubishi Lancer személy-gépjárművel kapcsolatos helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: