Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mitsubishi Lancer defektes autóroncs Zuglóban

Mitsubishi Lancer várja gazdáját, vagy elvontatóját már hetek óta a zuglói Varga Zoltán Sportpálya mellől, de sajnos senki se törődik már vele.

A bejelentő szerint a Zuglói Önkormányzati Rendészet felhívta a tulajdonos figyelmét, hogyha nem intézkedik, akkor a személygépjárművet elszállítják. De ennek ellenére a tulajdonos nem intézkedett és a hatóság se vitette el a rendszám nélküli autót.

A kocsi már hónapok óta ott lehet a helyszínen, defekttel. / fotó: hulladekvadasz.hu

A kocsi már hónapok óta ott lehet a helyszínen, defekttel. / fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadászok! Azonban sajnos az előzőtől kb. 200 méterre található egy másik hátrahagyott roncsautó is, mely szintén régóta „díszíti” a környéket. Az egyik képen látszik, hogy az Önkormányzati Rendészet jó ideje már figyelmeztetést is tett rá (azt nem tudni, hogyan került bele az autóba, a szélvédő mögé), de az tény, hogy ennek semmilyen hatása nem volt.

Mivel az autó egy önkormányzati terület előtt áll (Varga Zoltán Sportpálya), így sajnos senki nem érzi magáénak a probléma megoldását. A pontos cím: Bp. XIV. Kövér Lajos utca 3-5. Küldök erről is fényképeket, kérem segítsenek itt is a hivatalos folyamat elindításában. Előre is köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.08.

Hulladék jellege: autóroncs.

Mitsubishi Lancer személy-gépjárművel kapcsolatos helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek