Szlobonya-sztráda hulladéklerakata Balatonszabadinál

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Úgynevezett Szlobonya-sztráda állandósult hulladéklerakata zavarja a Balatonszabadi lakosit. A terület folyamatos szemetelés alatt áll, hiába történik takarítás.

Nem az első bejelentés, amit a településről kaptunk. Sajnos ez a bejelentés is megmutatja azt, hogy a szemetelők gátlástalansága nem ismer határokat. Az illetékes önkormányzat eltakarítja alkalmanként önkéntesekkel a szemetet, az mit sem ér, ha pár napra rá ismét gyűlik a hulladéklerakat. A korábbiak bejelentések Balatonszabadiról ide kattintva érhetőek el.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hölgyem/Uram! A megadott koordinátákkal jelzett területen az illegális hulladéklerakás sajnos visszatérő gond. A korábbi években a “TE  SZEDD” akció keretében lakossági összefogással megtisztítottuk a területet. A problémáról az érintett önkormányzat is tud és folyamatosan próbálja a területet tisztán tartani, azonban a szűkös költségvetés miatt jelenleg nem áll módjukban átfogó segítséget nyújtani. Olyan ütemben keletkeznek újabb és újabb hulladék-halmok, hogy szükségesnek éreztük a korábban említettek miatt is az Önök segítségét kérni a terület rendbe tételében. 

A képek 2018.04.23-án a reggeli órákban készültek, 7:00-7:15 között Balatonszabadiban, egy összekötő úton amit a helyiek “Szlobonya-sztráda”-ként is szoktak említeni. Koordináták: É: 46.923766  K:18.141205 (Balatonszabadi) Válaszukat és segítségüket előre is megköszönve!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.08.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Szlobonya-sztráda Balatonalmádi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: