Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Reviczky utca, ahol állandó a lomtalanítás hangulat - Hulladekvadasz.hu

Reviczky utca, ahol állandó a lomtalanítás hangulat

A Reviczky utca és a Fiumei út sarkánál állandó lomtalanítási hangulat uralkodik, közvetlenül a Bánka Kristóf Sportközpont mellett.

Mindezt állítja a bejelentő bejelentésében. Sajnos nem egyedi esetről van szó. Szinte mindegyik kisebb – nagyobb településen megtalálhatóak olyan gócpontok, ahova rendszeresen hordják illegálisan a hulladékot. Budapest IV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Többször tettünk már a Közterület Felügyelet felé bejelentést, de mindhiába. Folyamatosan hordják a közelben lakók és teljesen máshonnan érkezők is a sok szemetet. 2018.05.12-én este fél 6 körül pl ezt a kupacot. Egyébként általában sötétedés után vagy hajnalban jönnek a lerakók, amikor kevésbé forgalmas ez a terület.

Az Önkormányzat minden héten eltakarítja szerencsére, de két takarítás között sajnos jönnek a guberálók, tehát éjjel, hajnalban sokszor kelünk arra, hogy túrják szét a szemetet, törik, ami kell. Gyakorlatilag egész évben lomtalanítás hangulat van a környéken, ami borzasztó, főleg ha azt vesszük, hogy a Bánka Kristóf Sportközpontba folyamatosan jönnek más városokból és országokból is edzésre és ezt látják…”

A bejelentés időpontja: 2018.05.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Reviczky utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...