Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Reviczky utca, ahol állandó a lomtalanítás hangulat

A Reviczky utca és a Fiumei út sarkánál állandó lomtalanítási hangulat uralkodik, közvetlenül a Bánka Kristóf Sportközpont mellett.

Mindezt állítja a bejelentő bejelentésében. Sajnos nem egyedi esetről van szó. Szinte mindegyik kisebb – nagyobb településen megtalálhatóak olyan gócpontok, ahova rendszeresen hordják illegálisan a hulladékot. Budapest IV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Többször tettünk már a Közterület Felügyelet felé bejelentést, de mindhiába. Folyamatosan hordják a közelben lakók és teljesen máshonnan érkezők is a sok szemetet. 2018.05.12-én este fél 6 körül pl ezt a kupacot. Egyébként általában sötétedés után vagy hajnalban jönnek a lerakók, amikor kevésbé forgalmas ez a terület.

Az Önkormányzat minden héten eltakarítja szerencsére, de két takarítás között sajnos jönnek a guberálók, tehát éjjel, hajnalban sokszor kelünk arra, hogy túrják szét a szemetet, törik, ami kell. Gyakorlatilag egész évben lomtalanítás hangulat van a környéken, ami borzasztó, főleg ha azt vesszük, hogy a Bánka Kristóf Sportközpontba folyamatosan jönnek más városokból és országokból is edzésre és ezt látják…”

A bejelentés időpontja: 2018.05.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Reviczky utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek