Tévével lezárt hulladéklerakat Hajdúszoboszlón

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Egy újabb hulladéklerakat Hajdúszoboszlón, aminek a bejáratát egy televíziókészülékkel zárták le eléggé szokatlan módon írja a bejelentő.

A településről a helyi hulladékvadásznak köszönhetően egyre több bejelentés érkezik. Nagyszerűen vadássza le trófeáit. Köszönjük a munkáját. A város területéről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb bejelentést vagyok kénytelen tenni. Hajdúszoboszló közelében található, Kösely mezőgazdasági magánút szélén lehetőségünk van TV-t nézni, de mögötte gigantikus mennyiségű szemét lapul az erdőben. Viccen kívül szükség volt ennyi képre, mert hatalmas a kupac.

A szemétdombok királynője, az elmaradhatatlan wccsésze. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemétdombok királynője, az elmaradhatatlan wccsésze. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hangsúlyoznám, hogy a Köselyt NEM gyanúsítottként említettem meg, ugyanis a terület nincs elzárva a forgalom elöl. Sokan járnak ki ide sportolni, romantikázni, megy egyéb. GPS koordináták: 47,4707474, 21,4160060″

A bejelentés időpontja: 2018.05.20.

Hulladék jellege: építési, elektronikai, kommunális.

[codepeople-post-map]

Ez a hulladéklerakat Hajdúszoboszlón nem az első már, ami felkerült a hulladékvadászok nagy-térképére. A helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: