Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tévével lezárt hulladéklerakat Hajdúszoboszlón - Hulladekvadasz.hu

Tévével lezárt hulladéklerakat Hajdúszoboszlón

Egy újabb hulladéklerakat Hajdúszoboszlón, aminek a bejáratát egy televíziókészülékkel zárták le eléggé szokatlan módon írja a bejelentő.

A településről a helyi hulladékvadásznak köszönhetően egyre több bejelentés érkezik. Nagyszerűen vadássza le trófeáit. Köszönjük a munkáját. A város területéről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb bejelentést vagyok kénytelen tenni. Hajdúszoboszló közelében található, Kösely mezőgazdasági magánút szélén lehetőségünk van TV-t nézni, de mögötte gigantikus mennyiségű szemét lapul az erdőben. Viccen kívül szükség volt ennyi képre, mert hatalmas a kupac.

A szemétdombok királynője, az elmaradhatatlan wccsésze. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemétdombok királynője, az elmaradhatatlan wccsésze. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hangsúlyoznám, hogy a Köselyt NEM gyanúsítottként említettem meg, ugyanis a terület nincs elzárva a forgalom elöl. Sokan járnak ki ide sportolni, romantikázni, megy egyéb. GPS koordináták: 47,4707474, 21,4160060″

A bejelentés időpontja: 2018.05.20.

Hulladék jellege: építési, elektronikai, kommunális.

[codepeople-post-map]

Ez a hulladéklerakat Hajdúszoboszlón nem az első már, ami felkerült a hulladékvadászok nagy-térképére. A helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...