Rengeteg szemét Csepel egyik magáningatlanán

Rengeteg szemét Csepel egyik magáningatlanán írja egyik helyi hulladékvadászunk bejelentésében. A bejelentő állítása szerint a hulladékot rendszeresen égetik.

Nem egyedi eset ma Magyarországon, ha kábelt égetnek. Jelen esetben ez csak feltételezés, mivel a képen ezen tevékenység nem, de viszont rengeteg szemét található. A XXI. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdv! Jó lenne, ha csinálnának valamit ezzel szemétdombbal és folyamatos kábel eső szemét égetőkkel ebbe a csepeli utcába pontosabban 1214 Lámpás köz vagy Dűlő. volt régen a neve elvileg voltak kint csepeli közterületesek, de már körülbelül 4 éve itt van és semmi nem történik és csak gyűlik, gyűlik és büzlik az ablakomat nem merem kinyitni főleg ha meg kábelt is égetik.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.21.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes.

[codepeople-post-map]

A rengeteg szemét csepeli helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...