Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rengeteg szemét Csepel egyik magáningatlanán

Rengeteg szemét Csepel egyik magáningatlanán írja egyik helyi hulladékvadászunk bejelentésében. A bejelentő állítása szerint a hulladékot rendszeresen égetik.

Nem egyedi eset ma Magyarországon, ha kábelt égetnek. Jelen esetben ez csak feltételezés, mivel a képen ezen tevékenység nem, de viszont rengeteg szemét található. A XXI. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdv! Jó lenne, ha csinálnának valamit ezzel szemétdombbal és folyamatos kábel eső szemét égetőkkel ebbe a csepeli utcába pontosabban 1214 Lámpás köz vagy Dűlő. volt régen a neve elvileg voltak kint csepeli közterületesek, de már körülbelül 4 éve itt van és semmi nem történik és csak gyűlik, gyűlik és büzlik az ablakomat nem merem kinyitni főleg ha meg kábelt is égetik.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.21.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes.

A rengeteg szemét csepeli helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek