Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Böszörményi út turistalátványossága Hajdúszoboszlón

A Böszörményi út turistalátványossága egy csinosnak semmiképpen se nevezhető, környezetszennyező illegális hulladéklerakás Hajdúszoboszlón.

A Hajdú-Bihar megyei városból is rendszeresen érkeznek a bejelentések. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hullladékvadászok! Hajdúszoboszlón, a Böszörményi úton bukkantam rá erre a turista látványosságra. Műanyag kannák, sörösdobozok, drótháló, meg egyéb, műanyagzsákokba rejtett holmik. GPS koordináták: 47,4611367, 21,4020860 Képeket csatolva küldöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.21.

Hulladék jellege: kommunális, építési, fém.

A Böszörményi út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek