Böszörményi út turistalátványossága Hajdúszoboszlón

A Böszörményi út turistalátványossága egy csinosnak semmiképpen se nevezhető, környezetszennyező illegális hulladéklerakás Hajdúszoboszlón.

A Hajdú-Bihar megyei városból is rendszeresen érkeznek a bejelentések. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hullladékvadászok! Hajdúszoboszlón, a Böszörményi úton bukkantam rá erre a turista látványosságra. Műanyag kannák, sörösdobozok, drótháló, meg egyéb, műanyagzsákokba rejtett holmik. GPS koordináták: 47,4611367, 21,4020860 Képeket csatolva küldöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.21.

Hulladék jellege: kommunális, építési, fém.

A Böszörményi út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet