Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budai Zöld Turistaút hulladéklerakata a Gellért-hegyen - Hulladekvadasz.hu

Budai Zöld Turistaút hulladéklerakata a Gellért-hegyen

A Budai Zöld Turistaút hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentőnk a Gellért-hegyen. Számára is úgy tűnt fel, hogy az arra járó turisták a szemétkupacot fotózgatják.

2017-ben nagy sikerű szemétszedési akciót szervezett a Gellért-hegyre, a hulladékvadászok csapata és az önkéntes környezettisztítók formáció. Akkor a hegy megtisztult a mocsoktól, de óhatatlanul egy év alatt több pontjára is visszatért, visszatérhetett a szemét. A helyszín a Google Maps szerint Budapest XI. kerületéhez tartozik. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A képből ítélve úgy tűnik, mintha itt lakna valaki, vagy valakik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képből ítélve úgy tűnik, mintha itt lakna valaki, vagy valakik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Több hónapja látható a Gellért-hegyen a Budai Zöld turista úton ez a szemét halom! Az ide látogató turisták is ezt fotózzák!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.24.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Budai Zöld Turistaút gellért-hegyi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...