Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budai Zöld Turistaút hulladéklerakata a Gellért-hegyen

A Budai Zöld Turistaút hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentőnk a Gellért-hegyen. Számára is úgy tűnt fel, hogy az arra járó turisták a szemétkupacot fotózgatják.

2017-ben nagy sikerű szemétszedési akciót szervezett a Gellért-hegyre, a hulladékvadászok csapata és az önkéntes környezettisztítók formáció. Akkor a hegy megtisztult a mocsoktól, de óhatatlanul egy év alatt több pontjára is visszatért, visszatérhetett a szemét. A helyszín a Google Maps szerint Budapest XI. kerületéhez tartozik. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A képből ítélve úgy tűnik, mintha itt lakna valaki, vagy valakik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képből ítélve úgy tűnik, mintha itt lakna valaki, vagy valakik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Több hónapja látható a Gellért-hegyen a Budai Zöld turista úton ez a szemét halom! Az ide látogató turisták is ezt fotózzák!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.24.

Hulladék jellege: kommunális.

A Budai Zöld Turistaút gellért-hegyi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek