Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gvadányi utca totálkáros Daewoo Zuglóban

Gvadányi utca totálkáros Daewoora lett figyelmes egy helyi hulladékvadász Zuglóban. Állítása szerint az autóroncs már több hónapja foglalja a parkolóhelyet.

Zugló autóronccsá válásának dinamikájáról már több televízió is beszámolt. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Több hónapja áll egy autóroncs, foglalva a parkolóhelyet a többi autó elől a rákospatak mellett. cím: Gvadányi 28-30.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.27.

Hulladék jellege: veszélyes, autóroncs.

A Gvadányi utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek