Gvadányi utca totálkáros Daewoo Zuglóban

Gvadányi utca totálkáros Daewoora lett figyelmes egy helyi hulladékvadász Zuglóban. Állítása szerint az autóroncs már több hónapja foglalja a parkolóhelyet.

Zugló autóronccsá válásának dinamikájáról már több televízió is beszámolt. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Több hónapja áll egy autóroncs, foglalva a parkolóhelyet a többi autó elől a rákospatak mellett. cím: Gvadányi 28-30.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.27.

Hulladék jellege: veszélyes, autóroncs.

A Gvadányi utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet