Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hévízgyörki erdő illegális hulladéklerakata

A hévízgyörki erdő hulladéklerakatára figyelt fel a helyi hulladékvadászunk, ahol főként építési, elektronikai illegálisan lerakott hulladék található.

Frissítve
2019.07.01.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították. Köszönjük a munkájukat.

Korábban
2018.05.31.

A településről már nem az első bejelentése hulladékvadászunknak. Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen tesznek a környezetükért, és válnak ezáltal hulladékvadásszá. A községből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az építési hulladék tetején egy megviselt lámpabura is található. Vajon mi lehet még ott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az építési hulladék tetején egy megviselt lámpabura is található. Vajon mi lehet még ott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Hévízgyörk a Vadvirág és a Liget utca folytatása, közötti terület, közvetlen az erdő alatt. Pontos GPS koordinátái :N47°36.979’E019°31.423′”

A bejelentés időpontja: 2018.05.31.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, veszélyes.

A hévízgyörki erdő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek