Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hévízgyörki erdő illegális hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Hévízgyörki erdő illegális hulladéklerakata

A hévízgyörki erdő hulladéklerakatára figyelt fel a helyi hulladékvadászunk, ahol főként építési, elektronikai illegálisan lerakott hulladék található.

Frissítve
2019.07.01.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították. Köszönjük a munkájukat.

Korábban
2018.05.31.

A településről már nem az első bejelentése hulladékvadászunknak. Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen tesznek a környezetükért, és válnak ezáltal hulladékvadásszá. A községből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az építési hulladék tetején egy megviselt lámpabura is található. Vajon mi lehet még ott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az építési hulladék tetején egy megviselt lámpabura is található. Vajon mi lehet még ott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Hévízgyörk a Vadvirág és a Liget utca folytatása, közötti terület, közvetlen az erdő alatt. Pontos GPS koordinátái :N47°36.979’E019°31.423′”

A bejelentés időpontja: 2018.05.31.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, veszélyes.

[codepeople-post-map]

A hévízgyörki erdő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...