Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mexikói út Zugló visszatérő hulladéklerakata

A Mexikói út Zugló egy olyan helyszíne, ahova gyakorta helyeznek ki illegálisan hulladékot ismeretlenek. Ezáltal köztisztasági szabálysértést elkövetve. Szomorú.

Frissítve
2018.07.11.

Zugló Önkormányzata fogadta az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
“A hatóság a bejelentést köszönettel fogadta, az abban foglaltakat megvizsgálja és szükség esetén a szükséges intézkedéseket megteszi.”

Köszönjük Zugló Önkormányzatának a munkáját.


Korábban
2018.06.01.

A kerület ezen útja és a vele párhuzamos Francia út a szemetelő hordák Mekkája. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok, Facebook-on beszéltünk, hogy nem tudok illegális hulladéklerakásról bejelentést tenni az oldalatokon valamiért, ezért írok email-ben. A cím: 14. kerület Mexikói út 48-50-el szemben, ahogy a képen is látható. Minden héten valaki idehordja a szemetét, időnként elviszik (gondolom, a kukások..?), de sokszor napokig, hetekig kerülgetjük. A képeket tegnap este csináltam, a szemét még ma reggel is ott volt. Köszönöm a segítséget előre is!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.31.

Hulladék jellege: kommunális.

A Mexikói út Zugló hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek