Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mexikói út Zugló visszatérő hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Mexikói út Zugló visszatérő hulladéklerakata

A Mexikói út Zugló egy olyan helyszíne, ahova gyakorta helyeznek ki illegálisan hulladékot ismeretlenek. Ezáltal köztisztasági szabálysértést elkövetve. Szomorú.

Frissítve
2018.07.11.

Zugló Önkormányzata fogadta az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
„A hatóság a bejelentést köszönettel fogadta, az abban foglaltakat megvizsgálja és szükség esetén a szükséges intézkedéseket megteszi.”

Köszönjük Zugló Önkormányzatának a munkáját.


Korábban
2018.06.01.

A kerület ezen útja és a vele párhuzamos Francia út a szemetelő hordák Mekkája. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok, Facebook-on beszéltünk, hogy nem tudok illegális hulladéklerakásról bejelentést tenni az oldalatokon valamiért, ezért írok email-ben. A cím: 14. kerület Mexikói út 48-50-el szemben, ahogy a képen is látható. Minden héten valaki idehordja a szemetét, időnként elviszik (gondolom, a kukások..?), de sokszor napokig, hetekig kerülgetjük. A képeket tegnap este csináltam, a szemét még ma reggel is ott volt. Köszönöm a segítséget előre is!”

A bejelentés időpontja: 2018.05.31.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Mexikói út Zugló hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...