Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szent Gellért Plébánia melletti szemétdomb

A Szent Gellért Plébánia melletti szemétdombra lett figyelmes Budapest XI. kerületi hulladékvadászunk. Minket is meglepett, hogy az egyházi épületegyüttes szomszédságában ilyen kialakulhatott.

A szemetelők nincsenek tekintettel senkire és semmire. Így a vallási helyszíneket is erőszeretettel szemetelik tele. A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A kép azt tükrözi mintha a helyszínen laknának is. Háttérben a plébánia épülete látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép azt tükrözi mintha a helyszínen laknának is. Háttérben a plébánia épülete látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok Hulladékvadászok! Szent Gellért Kápolna oldala 11 kerület Budapest.”

A bejelentés szövege: 2018.06.03.

Hulladék jellege: háztartási, építési, elektronikai, üveg, fém.

A Szent Gellért Plébánia melletti helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A plébánia a wikipedia szerint

A Budapest-Kelenföld Szent Gellért Plébánia Budapest XI. kerületének egyik katolikus plébániája. Első temploma 1930-ban épült a Kelenföldi pályaudvar közelében, és 2014-ben bontották le. Az új Szent Gellért-templomot az eredeti helyszíntől kicsit távolabb emelték, építését 1984-ben kezdték meg, felszentelésére 1992-ben került sor.

A plébánia az Esztergom-Budapesti főegyházmegye Budai-Középső Espereskerületéhez tartozik. Hozzá tartozik a Szent Szabina lelkészség és Szent Benedek Tanulmányi Ház.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek