Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szent Gellért Plébánia melletti szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Szent Gellért Plébánia melletti szemétdomb

A Szent Gellért Plébánia melletti szemétdombra lett figyelmes Budapest XI. kerületi hulladékvadászunk. Minket is meglepett, hogy az egyházi épületegyüttes szomszédságában ilyen kialakulhatott.

A szemetelők nincsenek tekintettel senkire és semmire. Így a vallási helyszíneket is erőszeretettel szemetelik tele. A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A kép azt tükrözi mintha a helyszínen laknának is. Háttérben a plébánia épülete látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép azt tükrözi mintha a helyszínen laknának is. Háttérben a plébánia épülete látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok Hulladékvadászok! Szent Gellért Kápolna oldala 11 kerület Budapest.”

A bejelentés szövege: 2018.06.03.

Hulladék jellege: háztartási, építési, elektronikai, üveg, fém.

[codepeople-post-map]

A Szent Gellért Plébánia melletti helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A plébánia a wikipedia szerint

A Budapest-Kelenföld Szent Gellért Plébánia Budapest XI. kerületének egyik katolikus plébániája. Első temploma 1930-ban épült a Kelenföldi pályaudvar közelében, és 2014-ben bontották le. Az új Szent Gellért-templomot az eredeti helyszíntől kicsit távolabb emelték, építését 1984-ben kezdték meg, felszentelésére 1992-ben került sor.

A plébánia az Esztergom-Budapesti főegyházmegye Budai-Középső Espereskerületéhez tartozik. Hozzá tartozik a Szent Szabina lelkészség és Szent Benedek Tanulmányi Ház.

Forrás: wikipedia.

You may also like...