Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Felsőzsolca határában elektronikai hulladék - Hulladekvadasz.hu

Felsőzsolca határában elektronikai hulladék

Felsőzsolca kisváros külterületi szemétdombjáról érkezett bejelentés, ahol megtalálható elektronikai hulladék bontott hűtő képében a kommunális hulladékkal.

A település első bejelentése is ez egyben, de Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből mára már tömegével érkeztek bejelentések.

Gyakori látvány településeink határában a bontott hűtők, amiből kiszedik a rezet és ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gyakori látvány településeink határában a bontott hűtők, amiből kiszedik a rezet és … / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Felsőzsolca lakóházak közelében, folyamatos lerakás.”

Lakóházak tetőfedele kihordva Felsőzsolca határába. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Lakóházak tetőfedele kihordva Felsőzsolca határába. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.05.21.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai hulladék.

[codepeople-post-map]

Felsőzsolca első bejelentési helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A kisváros a wikipedia szerint

Felsőzsolca kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Miskolci járásban. A Miskolci kistérség 3., Borsod-Abaúj-Zemplén megye 10. legnépesebb városa.

Fekvése
Miskolc város szélétől 1 kilométerre, a Bükk-vidéken, a Sajó folyó bal partján, a borsodi tájegység Abaújjal határos keleti oldalán fekszik. Felszíne sík, enyhén hullámos, a talajképző kőzetét löszös anyag alkotja.

Közlekedés
Megközelíthető a 3-as és a 37-es útról; vonattal a Hatvan–Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely és a Miskolc–Hidasnémeti-vasútvonalon (a vasútállomás körülbelül 3 km-re van a település központjától).

Felsőzsolca tömegközlekedését a szomszédos, miskolci közlekedési vállalat, az MVK Zrt. biztosítja. Jelenleg egy buszjárat, a 7-es busz szolgálja ki a lakosságot.[3] Ezen kívül számos helyközi járat áthalad a város területén (a Szent István úton, illetve a Kassai úton). 2012. február 16-ától a 7-es busz körbejár Felsőzsolcán, érintve a Kassai u., Dózsa György u., Kodály Zoltán u., Kazinczy Ferenc u. és Ongai utcákat. Ezzel 5 helyett immár 9 autóbuszmegálló található a városban.

Forrás: wikipedia.