Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szennyvíz szennyezés az Aranyhegyi-patak torkolatánál

Szennyvíz szennyezés: háztartási szennyvíz, habzó víz, mosogatólé szagú, iszonyatosan szennyezett környezet az Aranyhegyi-patak torkolatánál.

Budapest III. kerületben található patak és annak környezetéből már több bejelentést kaptunk. Valamiért ezt a vízfolyást erőszeretettel szeretik szennyezni az emberek szeméttel. Korábbi bejelentések a patak környezetéből ide kattintva megtekinthető.

A bejelentő háztartási szennyvízre, habzó vízre és elviselhetetlen bűzre panaszkodik az Aranyhegyi-patak torkolatánál. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő háztartási szennyvízre, habzó vízre és elviselhetetlen bűzre panaszkodik az Aranyhegyi-patak torkolatánál. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász!  Budapest III. kerület Aranyhegyi patak torkolat ügyében kívánok bejelentést tenni! A Dunából iszunk, főzünk, a gyerekeink ebben a vízben sportolnak stb, így azt gondolom, hogy a vízminőség megóvása közérdek! Esténként itt horgászunk, és az tapasztalható, hogy valahonnan folyik a háztartási szennyvíz, a víz habos, mosogatólé szagú, valamint a torkolat iszonyatosan szennyezett! Érdemes a patakot átvizsgálni, hogy honnan eresztik bele a szennyvizet! Ha van lehetőségük, akkor érdemes lenne eljárni néhány szemete kihelyezése ügyében, mert a területen esténként sokan megfordulnak, a keletkezett szemetet szétdobálják, ami kis idővel szintén a Dunában landol! Kérjük a szíves közbenjárásukat!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: folyékony szennyvíz szennyezés.

Szennyvíz szennyezés helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek