Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tettenérés Rákospalotán? - 10 zsák szemét története - Hulladekvadasz.hu

Tettenérés Rákospalotán? – 10 zsák szemét története

Tettenérés Rákospalotán avagy az a bizonyos 10 zsák szemét története, amit bejelentőnk elmesél bejelentésében. Vajon igaz lehet?

Mindennek van határa, de ez már minden pofátlanságon túl tesz, ha igaz. Fényes nappal, semmitől nem tartva valaki kipakol az autójából 10 zsák szemetet és tovább áll mint aki jól végezte dolgát. Budapest XV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

No komment! A pofátlanság határtalan. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

No komment! A pofátlanság határtalan. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Június 2-án kb. 10 zsáknyi szemetet helyezett ki egy hölgy a rákospalotai Széchenyi téren, majd egy piros Opel kombival elhajtott, a rendszám ***-5*0.”

A 10 zsák szemét valós tulajdonosa? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A 10 zsák szemét valós tulajdonosa? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.03.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A tettenérés Rákospalotán egy újabb eset ami kivizsgálást kiált. A helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...