Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Külső Létai út lehullott hulladéka Debrecenben

A Külső Létai út kommunális, zöld és elektronikai hulladékára lett figyelmes debreceni hulladékvadászunk. Jó példa arra, hogy nem mindent rejt el a bozótos.

A civis városból rendszeresen érkeznek bejelentések köszönhetően mindez helyi bejelentőinek, akinek fontos környezetük tisztasága. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb tévénézési lehetőségre bukkantam. Ezúttal Debrecenben, a Külső Létai úton várja kedves érdeklődőket, ez az ingyenes kertmozi. Néhány bezsákolt mozibüfé is elérhető a tévé mellett, bár emberi fogyasztásra nem javaslom. GPS koordináták: 47.507251 21.708553 Képet csatolva küldöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

A Külső Létai út hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek