Külső Létai út lehullott hulladéka Debrecenben

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Külső Létai út kommunális, zöld és elektronikai hulladékára lett figyelmes debreceni hulladékvadászunk. Jó példa arra, hogy nem mindent rejt el a bozótos.

A civis városból rendszeresen érkeznek bejelentések köszönhetően mindez helyi bejelentőinek, akinek fontos környezetük tisztasága. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb tévénézési lehetőségre bukkantam. Ezúttal Debrecenben, a Külső Létai úton várja kedves érdeklődőket, ez az ingyenes kertmozi. Néhány bezsákolt mozibüfé is elérhető a tévé mellett, bár emberi fogyasztásra nem javaslom. GPS koordináták: 47.507251 21.708553 Képet csatolva küldöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Külső Létai út hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: