Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Külső Létai út lehullott hulladéka Debrecenben - Hulladekvadasz.hu

Külső Létai út lehullott hulladéka Debrecenben

A Külső Létai út kommunális, zöld és elektronikai hulladékára lett figyelmes debreceni hulladékvadászunk. Jó példa arra, hogy nem mindent rejt el a bozótos.

A civis városból rendszeresen érkeznek bejelentések köszönhetően mindez helyi bejelentőinek, akinek fontos környezetük tisztasága. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kibelezett tévé mellett jól elfér más hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb tévénézési lehetőségre bukkantam. Ezúttal Debrecenben, a Külső Létai úton várja kedves érdeklődőket, ez az ingyenes kertmozi. Néhány bezsákolt mozibüfé is elérhető a tévé mellett, bár emberi fogyasztásra nem javaslom. GPS koordináták: 47.507251 21.708553 Képet csatolva küldöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Külső Létai út hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...