Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Muskátli utca autóroncsai Diósdon - Hulladekvadasz.hu

Muskátli utca autóroncsai Diósdon

A Muskátli utca autóroncsaira lett figyelmes Diósdon helyi hulladékvadászunk. Évek óta ott veszteglő autókról van szó, amik foglalják a közterületet.

A településről rendszeresen érkeznek bejelentések, most éppen rendszám nélküli autókról kaptunk bejelentést. Az autóroncsok a legtöbb esetben, ha rendszám nélkül találhatóak meg közterületeken 10 napon belül elszállításra kerülhetnek.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A magas gazban megbújó autóroncsok foglalják a közterületet Diósdon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A magas gazban megbújó autóroncsok foglalják a közterületet Diósdon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Évek óta tárolnak két rendszám, motor nélküli autót nagy gazban a jelzett utcában. A szomszédok közvetlen nem akarnak konfrontálódni a tulajjal, míg az Önkormányzat által megbízott közterület felelős vagy alkalmatlan a feladat elvégzésére vagy olyan szintű a bürokrácia, hogy képtelenség célt elérni. Kérném segítségüket az előre lépésben. Köszönöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Muskátli utca autóroncsaival kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...