Elhagyott autók a VIII. kerületből

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Elhagyott autók lepik el Budapest utcáit? Nem tudjuk, de egyre gyakrabban kapunk ilyen jellegű bejelentéseket, jelen esetben VIII. kerületből érkeztek.

Frissítve
2018.07.10.

Józsefváros Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban:

Köszönjük a tájékoztatást és az intézkedést. További jó munkát kívánunk.


Korábban
2018.06.07.

Méghozzá egy büntetőcédulákkal telezsúfolt Suzuki és egy kicsivel arrébb egy fehér Renault leeresztet kerekekkel foglalja az értékes parkolóhelyet. A bejelentő állítása szerint Budapest VIII. kerületében a rendszámmal ellátott autóroncsokat is elviszik. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az egész város teli van roncs, illetve elhagyott autókkal, nem csak zugló. A VIII.viszont elviszi a rendszámos roncsokat is,ha lejárt a vizsgájuk. A piros Suzuki Sárkány utca 8 szám előtt található, a fehér Renault a Diószegi Sándor utca 36/a számnál.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: autóroncs.

Az elhagyott autók helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ez is érdekelhet: