Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Elhagyott autók a VIII. kerületből

Elhagyott autók lepik el Budapest utcáit? Nem tudjuk, de egyre gyakrabban kapunk ilyen jellegű bejelentéseket, jelen esetben VIII. kerületből érkeztek.

Frissítve
2018.07.10.

Józsefváros Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban:

Köszönjük a tájékoztatást és az intézkedést. További jó munkát kívánunk.


Korábban
2018.06.07.

Méghozzá egy büntetőcédulákkal telezsúfolt Suzuki és egy kicsivel arrébb egy fehér Renault leeresztet kerekekkel foglalja az értékes parkolóhelyet. A bejelentő állítása szerint Budapest VIII. kerületében a rendszámmal ellátott autóroncsokat is elviszik. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az egész város teli van roncs, illetve elhagyott autókkal, nem csak zugló. A VIII.viszont elviszi a rendszámos roncsokat is,ha lejárt a vizsgájuk. A piros Suzuki Sárkány utca 8 szám előtt található, a fehér Renault a Diószegi Sándor utca 36/a számnál.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: autóroncs.

Az elhagyott autók helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek