illegalis hulladek bejelentes

Elhagyott autók a VIII. kerületből

Elhagyott autók lepik el Budapest utcáit? Nem tudjuk, de egyre gyakrabban kapunk ilyen jellegű bejelentéseket, jelen esetben VIII. kerületből érkeztek.

Méghozzá egy büntetőcédulákkal telezsúfolt Suzuki és egy kicsivel arrébb egy fehér Renault leeresztet kerekekkel foglalja az értékes parkolóhelyet. A bejelentő állítása szerint Budapest VIII. kerületében a rendszámmal ellátott autóroncsokat is elviszik. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az egész város teli van roncs, illetve elhagyott autókkal, nem csak zugló. A VIII.viszont elviszi a rendszámos roncsokat is,ha lejárt a vizsgájuk. A piros Suzuki Sárkány utca 8 szám előtt található, a fehér Renault a Diószegi Sándor utca 36/a számnál.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: autóroncs.

Az elhagyott autók helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet