Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Garázssor, ahol garantált a szemét – Francia út

Garázssor, ahol garantáltan szemetet találsz, az nem más mint a Francia úti garázssor Zuglóban. A hulladékprobléma itt több évre vezethető vissza, megoldás nincs.

A terület részben közterület, részben MÁV terület. Általában a takarítás után pár napon belül ismételten szennyezett lesz a terület. Ebből az utcából érkezett eddig a legtöbb bejelentés egy bejelentési helyszínről a honlapra. Továbbá több filmet, terepszemlét forgatott is csapatunk. Budapest XIV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Sajnos a Francia úton szemétkupacok jelentek meg ismét. A garázsok mögött nem is fotóztam,ez csak ami látszik. Francia út 31-32 számmal szemben, Hungária köz után van.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A Francia úti garázssor helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek