Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Garázssor, ahol garantált a szemét - Francia út - Hulladekvadasz.hu

Garázssor, ahol garantált a szemét – Francia út

Garázssor, ahol garantáltan szemetet találsz, az nem más mint a Francia úti garázssor Zuglóban. A hulladékprobléma itt több évre vezethető vissza, megoldás nincs.

A terület részben közterület, részben MÁV terület. Általában a takarítás után pár napon belül ismételten szennyezett lesz a terület. Ebből az utcából érkezett eddig a legtöbb bejelentés egy bejelentési helyszínről a honlapra. Továbbá több filmet, terepszemlét forgatott is csapatunk. Budapest XIV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Sajnos a Francia úton szemétkupacok jelentek meg ismét. A garázsok mögött nem is fotóztam,ez csak ami látszik. Francia út 31-32 számmal szemben, Hungária köz után van.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Francia úti garázssor helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...