Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Több tonna veszélyes hulladék Pécs külterületén

Több tonna illegálisan lerakott veszélyes-és építési hulladékra lett figyelmes pécsi hulladékvadászunk a város külterületén. Vajon eddig csak neki tűnt fel?

Ezt nem tudjuk, de továbbítjuk az illetékes hatóságokhoz, remélve a mihamarabbi hulladékprobléma megoldást. Az elektronikai hulladék leadásról szóló cikkünket ajánljuk figyelmébe minden leendő és állandó szemetelőnek. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Bontott hűtők, mosógépek, televíziók. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott hűtők, mosógépek, televíziók. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász.hu! Nagy mennyiségű veszélyes hulladékra lettem figyelmes, kb. 1 km-re Pécstől. Rengeteg CRT monitor és TV, mosógép alkatrészek, hűtők, stb.

Vajon a kis oroszlán tudja kié a szemét? Mit láthatott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vajon a kis oroszlán tudja kié a szemét? Mit láthatott? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A közelben több kisebb-nagyobb szemétkupac is volt, de ez volt a legnagyobb. A közelben több patak is van, és ez egy vízgyűjtő terület. Koordináták: É 46°02’52”; K 18°11’18”. Képek mellékelten.”

Zömében építési elektronikai hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Zömében építési elektronikai hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: építési, kommunális, műanyag.

Több tonna illegálisan lerakott hulladékkal kapcsolatos helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek