Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Óbudai erdő szemetes útja, az Erdőalja út - Hulladekvadasz.hu

Óbudai erdő szemetes útja, az Erdőalja út

Az óbudai erdő szemetes útjára lett figyelmes a bejelentő hulladékvadász, az Erdőalja út mindkét oldalán folyamatos szemetelési nyomokat talált.

Budapest III. kerületéből beérkezett bejelentés is egy olyan helyszínt mutat be, ahol egyes emberi létformák egyáltalán nem tartják tiszteletben a környezeti értékeket. Feleslegesnek ítélt hulladékukat az erdő mélyére hordják rendszeresen. Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete 2017-ben összesen 14 millió forintot költött illegálisan kihelyezett, vagy elhagyott hulladék elszállítására. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az erdőn átvezető úton végig lehet látni lerakott zsákokat, bútort, építési törmeléket.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az óbudai erdő szemetes útjával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...