Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Óbudai erdő szemetes útja, az Erdőalja út

Az óbudai erdő szemetes útjára lett figyelmes a bejelentő hulladékvadász, az Erdőalja út mindkét oldalán folyamatos szemetelési nyomokat talált.

Budapest III. kerületéből beérkezett bejelentés is egy olyan helyszínt mutat be, ahol egyes emberi létformák egyáltalán nem tartják tiszteletben a környezeti értékeket. Feleslegesnek ítélt hulladékukat az erdő mélyére hordják rendszeresen. Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete 2017-ben összesen 14 millió forintot költött illegálisan kihelyezett, vagy elhagyott hulladék elszállítására. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az erdőn átvezető úton végig lehet látni lerakott zsákokat, bútort, építési törmeléket.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Az óbudai erdő szemetes útjával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek