Óbudai erdő szemetes útja, az Erdőalja út

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az óbudai erdő szemetes útjára lett figyelmes a bejelentő hulladékvadász, az Erdőalja út mindkét oldalán folyamatos szemetelési nyomokat talált.

Budapest III. kerületéből beérkezett bejelentés is egy olyan helyszínt mutat be, ahol egyes emberi létformák egyáltalán nem tartják tiszteletben a környezeti értékeket. Feleslegesnek ítélt hulladékukat az erdő mélyére hordják rendszeresen. Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete 2017-ben összesen 14 millió forintot költött illegálisan kihelyezett, vagy elhagyott hulladék elszállítására. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az erdőn átvezető úton végig lehet látni lerakott zsákokat, bútort, építési törmeléket.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az óbudai erdő szemetes útjával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: