Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Környezetbarát termékek blogja indul! - Hulladekvadasz.hu

Környezetbarát termékek blogja indul!

Környezetbarát termékek néven új termékbemutató blog indul Tóth Andi, Szebenyi Péter és a JÖN Alapítvány szakmai stábja által.

A honlap létrehozásának célja, hogy bemutassák azon környezetbarát termékeket, amiket alkalmasnak találnak az egészséges élethez és a mindennapokban való használathoz.

Környezetbarát termékek blogja indul!

Környezetbarát termékek blog logója

A honlap szerkesztői a környezetvédelemben, a tudatos fogyasztásban mindennapjait hirdető személyek. Az oldal szakmai partnere a JÖN Alapítvány.

A honlap háztartási szakértője, Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonya.
Tóth Andrea egy 3 gyerekes családos anyuka, dolgozó nő, háziasszony, és feleség. 10 évvel ezelőtt kezdett komolyabban foglalkoztatni a környezetvédelem, illetve a környezettudatos és egészséges életmód bevezetése a családjába, háztartásába.

A nulla hulladékot termelő háztartás olyan háztartás, amely nem vagy elhanyagolható mennyiségű hulladékot termel.  Egy ilyen háztartásban gyakorlatilag nincs szemét. Fejlődése folyamatát és tapasztalatait a Háztartásom Hulladék Nélkül című blogon keresztül osztja meg hasonló gondolkodású emberekkel, családokkal.

A blogban olyan praktikus ötleteket és tapasztalatok kerülnek megosztásra az olvasókkal, amelyek segítségével, egy sokkal zöldebb, környezettudatosabb, és mindenekelőtt minimális hulladék (kommunális és szelektív egyaránt) termelő háztartást tudnak vezetni.

„Életünk része lett, hogy figyelünk a szemét termelésünkre, minden pillanatban már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és minél kevesebb hulladékkal járó megoldásokat” – Tóth Andi.

A hulladékcsökkentése mellett tudatosan olyan termékeket vásárol, amik nulla vagy minimális hulladéktermeléssel járnak. Ez időtájt komoly szakértelemre és tapasztalatra tett szert Andi, amit a honlap szerkesztése kapcsán is fel fog használni, segítve a többség tudatosodását, környezetbarát termékek felé való orientálását.

Szebenyi Péter gyártástechnológia
A hulladekvadasz.hu alapítója és egyben főszerkesztője, de polgári szakmája szerint környezetmérnök gépész-szakirányon és cnc -s szakember. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik gyártástechnológia témakörében. Ezt a tudását emeli át a környezetbarát termékek osztályozásában, minőségügyi ellenőrzésébe.

JÖN Alapítvány szakmai stábja
A környezetvédő alapítvány szakmai stábja is  véleményezi a teszteken részvevő termékeket, amik általuk egyedi osztályozást kapnak a teszt végén.

A Környezetbarát termékek blogon a tervek szerint többféle termékteszt és otthon elkészíthető termékek útmutatói kapnak majd helyet. A honlap elérhető kornyezetbarattermekek.hu címen.