Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Somogyi út mellé hány kommunális hulladék

Somogyi út mellé hányta a bejelentő szerint egy ott parkoló autós kommunális hulladékát Budapest XI. kerületében, amit erős véleményével támaszt alá.

Hasonlót gyakorta látunk parkolósávok mellett, hiszen egyes autósok úgy gondolják, hogy sem a kukáig, sem a közeli kiserdőig nem érdemes elbattyogni és inkább helyben oldják meg hulladékproblémájukat. Újbuda korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg.

Figyeld a kép bal alsó sarkát. Igen azt a fekete izét. NEM A KOCSIT! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Figyeld a kép bal alsó sarkát. Igen azt a fekete izét. NEM A KOCSIT! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Szomorú tény, hogy országunkban egyre nagyobb az igénytelenség. Ezt bizonyítja, hogy a Somogyi úton a sok paraszt kocsijából kiszállva a szemetüket – magukkal együtt- kiszedik gépjárművükből. Miközben ők dolgukra sietnek szemetüket az út szélén hagyják. Kérem ne hagyják ezt szó nélkül!”

Az út mellé hányt kommunális hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az út mellé hányt kommunális hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: kommunális.

Az újbudai Somogyi út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek