Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Somogyi út mellé hány kommunális hulladék - Hulladekvadasz.hu

Somogyi út mellé hány kommunális hulladék

Somogyi út mellé hányta a bejelentő szerint egy ott parkoló autós kommunális hulladékát Budapest XI. kerületében, amit erős véleményével támaszt alá.

Hasonlót gyakorta látunk parkolósávok mellett, hiszen egyes autósok úgy gondolják, hogy sem a kukáig, sem a közeli kiserdőig nem érdemes elbattyogni és inkább helyben oldják meg hulladékproblémájukat. Újbuda korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg.

Figyeld a kép bal alsó sarkát. Igen azt a fekete izét. NEM A KOCSIT! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Figyeld a kép bal alsó sarkát. Igen azt a fekete izét. NEM A KOCSIT! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szomorú tény, hogy országunkban egyre nagyobb az igénytelenség. Ezt bizonyítja, hogy a Somogyi úton a sok paraszt kocsijából kiszállva a szemetüket – magukkal együtt- kiszedik gépjárművükből. Miközben ők dolgukra sietnek szemetüket az út szélén hagyják. Kérem ne hagyják ezt szó nélkül!”

Az út mellé hányt kommunális hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az út mellé hányt kommunális hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Az újbudai Somogyi út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...