Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gumiabroncs hulladéklerakat Székesfehérváron

Gumiabroncs hulladéklerakat szegélyezi a Gólya dűlő mentét, Székesfehérvár külterületén. A hulladékot a természet lassan elfedi. Talán szégyelli?

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Ma délután kb 20 km s tekerés a határban. 4 helyszínen is pofátlanék jártak. 4. helyszín a Gólya dűlőben  7-8s elkerülő út alatti átjáró újabb lerakattal bővült. Ők szintén  látták az Önök oldalán megjelent videót a gumiabroncsok préseléséről. “Hagyományos” módszerrel éltek, egyszerűen kidobták a használt autógumikat. “

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

A gumiabroncs hulladéklerakat helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet