Gumiabroncs hulladéklerakat Székesfehérváron

Gumiabroncs hulladéklerakat szegélyezi a Gólya dűlő mentét, Székesfehérvár külterületén. A hulladékot a természet lassan elfedi. Talán szégyelli?

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Ma délután kb 20 km s tekerés a határban. 4 helyszínen is pofátlanék jártak. 4. helyszín a Gólya dűlőben  7-8s elkerülő út alatti átjáró újabb lerakattal bővült. Ők szintén  látták az Önök oldalán megjelent videót a gumiabroncsok préseléséről. “Hagyományos” módszerrel éltek, egyszerűen kidobták a használt autógumikat. “

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

A gumiabroncs hulladéklerakat helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet