Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kapos utca gazzal benőtt hulladéklerakata

A Kapos utca illegális hulladéklerakására lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. A hulladékot látványosan benőtte a növényzet, de nem ez a megoldás.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Kapos utca, tetszik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kapos utca, tetszik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Ma délután kb 20 km s tekerés a határban.  4 helyszínen is pofátlanék jártak. 1. helyszín: ezen a részen a korábbi években több illegális lerakat is volt. Önkormányzati bejelentéseim alapján megtisztult az út és 2016-17  években, illetve az idén is “csak” zöldhulladék került az út mellé, de mára  pofátlanék újra felfedezték. Kényelmesen, Kapos utca végen aszfaltozott úton megközelíthető és a Mol telep ipari kamerája sem lát már ide. Építési törmelék, eternit cső meg egyebek.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: építési.

A Kapos utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek