Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kapos utca gazzal benőtt hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Kapos utca gazzal benőtt hulladéklerakata

A Kapos utca illegális hulladéklerakására lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. A hulladékot látványosan benőtte a növényzet, de nem ez a megoldás.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Kapos utca, tetszik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kapos utca, tetszik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! Ma délután kb 20 km s tekerés a határban.  4 helyszínen is pofátlanék jártak. 1. helyszín: ezen a részen a korábbi években több illegális lerakat is volt. Önkormányzati bejelentéseim alapján megtisztult az út és 2016-17  években, illetve az idén is „csak” zöldhulladék került az út mellé, de mára  pofátlanék újra felfedezték. Kényelmesen, Kapos utca végen aszfaltozott úton megközelíthető és a Mol telep ipari kamerája sem lát már ide. Építési törmelék, eternit cső meg egyebek.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

A Kapos utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...