Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vágány utca sarkán hulladék Angyalföldön

A Vágány utca sarkán illegális hulladéklerakatra lelt helyi hulladékvadászunk. A területről korábban már több bejelentés érkezett már, ez egy szemetes környék.

Angyalföldről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A Vágány utca sarkán hulladék Angyalföldön. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Vágány utca sarkán hulladék Angyalföldön. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász! Szeretném jelezni, hogy a 13.kerületben  a Vágány utcának – Mohács utca sarkán. A kép tegnap, 06.10-én készültek.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: kommunális, bontott autóalkatrész.

A Vágány utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet