Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rács mögött: három szemetelőt ért tetten a rendőrség - Hulladekvadasz.hu

Rács mögött: három szemetelőt ért tetten a rendőrség

Rács mögött, avagy három szemetelőt értek tetten a rendőrök Salgótarján közelében. Az elkövetők a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi területére vitték a szemetet.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 10-én 12 óra 40 perckor érkezett az állampolgári bejelentés, miszerint Vizslás-Újlak közelében ismeretlen személyek hulladékot rakodnak le. Korábbi tettenérésekkel kapcsolatos cikkeink ide kattintva elérhető.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei rövid időn belül a helyszínre értek, ahol tetten érték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Norbert 37 éves bátonyterenyei és L. György 24 éves, D. János 21 éves nagyecsedi lakosokat.

A beszerzett adatok alapján a három férfi a bejelentést megelőzően a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi területén, Salgótarján közelében, egy tehergépjármű platójáról – engedély nélkül – egy köbméter építési hulladékot pakoltak le.

A rendőrök L. Norbertet és társait a rendőrkapitányságra előállították és hulladék gazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket lefoglalták.

A videó a Hulladékvadász youtube csatornájáról, a szemetelőkről!

A Bükki Nemzeti Park természetvédelmi terület szemetelőinek a rács mögött talán lesz idejük átgondolni azt, hogy a szemetelés hatalmas hiba volt.

Forrás: police.hu

You may also like...