Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kibelezett roncsautó Józsefváros Sárkány utcájában - Hulladekvadasz.hu

Kibelezett roncsautó Józsefváros Sárkány utcájában

Kibelezett roncsautó látványos installációjára lett figyelmes roncsautóvadászunk józsefvárosi Sárkány utcában. Ennyire kibelezett autóval még mi sem találkoztunk.

Frissítve
2018.06.27.

A bejelentőtől az alábbi információkat kaptuk
„Kedves Hulladékvadászok! A Sárkány utcai kibelezett roncs ügye megoldódott. Igazam volt, az autószerelőnek köze volt a roncshoz.”

Köszönjük a bejelentő jelzését és az illetékes hatóságok munkáját.


Korábban
2018.06.13.

A közterületen tilos ilyen formában autókat és más eszközöket tárolni.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A VIII. kerületből folyamatosan érkeznek a roncsautókról szóló bejelentések, korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

Az autótorzón nem hogy rendszám, de még motor sincsen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az autótorzón nem hogy rendszám, de még motor sincsen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves hulladékvadászok! Korábbi helyszínen újabb roncs autó jelent meg. Idén innen már elvittek egyet. Most meg egymás mögött 2 db.van már. Az épületben ahol vannak autószerelő műhely működik. Vajon köze van a roncsokhoz? Sarkon pár méterre térfigyelő kamera van. Dísznek van?”

A bejelentés időpontja: 2018.06.12.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Kibelezett roncsautó helyszínével kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...