Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lomtalanítás utáni szeméthalom Debrecenben

Lomtalanítás utáni szeméthalmokra lett figyelmes debreceni hulladékvadász bejelentőnk. Állítása szerint egy nagy halom szemét még mindig a parkoló mellett maradt.

Frissítve
2018.06.14.

Épphogy csak felkerült az oldalra máris megoldódott a bejelentés hulladékproblémája. Erről a bejelentő maga tájékoztatott bennünket.
“Sziasztok! Ma reggelre eltűnt a szemét, amit tegnap bejelentettem. Ez csak egy szerencsés véletlen vagy már jelentették a város felé és ilyen gyorsan intézkedtek is?”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.06.13.

Még a legjobb helyeken is előfordult, hogy a terület nagysága okán marad itt-ott némi szemét lomtalanítások alkalmai után. Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására hamarosan elkerül a helyszínről a szeméthalom. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A parkban marad hulladék Debrecenben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A parkban marad hulladék Debrecenben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász! A bejelentő űrlap nem működik nekem, több böngészőben is próbáltam, ezért itt küldöm el a bejelentést ez a lomtalanítás utáni szeméthalomot. Pontos cím: Debrecen, Juhász Gyula utca 2. (47.545006, 21.620630) A lomtalanításnak már rég vége, de egy nagy halom szemét még mindig a parkoló mellett maradt. Az üvegszilánkot már összesepertem a parkolóból, de a többivel én sajnos nem tudok mit kezdeni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.12.

Hulladék jellege: lomtalanítási.

A lomtalanítás utáni szeméthalommal kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek