Lomtalanítás utáni szeméthalom Debrecenben

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Lomtalanítás utáni szeméthalmokra lett figyelmes debreceni hulladékvadász bejelentőnk. Állítása szerint egy nagy halom szemét még mindig a parkoló mellett maradt.

Frissítve
2018.06.14.

Épphogy csak felkerült az oldalra máris megoldódott a bejelentés hulladékproblémája. Erről a bejelentő maga tájékoztatott bennünket.
“Sziasztok! Ma reggelre eltűnt a szemét, amit tegnap bejelentettem. Ez csak egy szerencsés véletlen vagy már jelentették a város felé és ilyen gyorsan intézkedtek is?”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.06.13.

Még a legjobb helyeken is előfordult, hogy a terület nagysága okán marad itt-ott némi szemét lomtalanítások alkalmai után. Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására hamarosan elkerül a helyszínről a szeméthalom. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A parkban marad hulladék Debrecenben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A parkban marad hulladék Debrecenben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász! A bejelentő űrlap nem működik nekem, több böngészőben is próbáltam, ezért itt küldöm el a bejelentést ez a lomtalanítás utáni szeméthalomot. Pontos cím: Debrecen, Juhász Gyula utca 2. (47.545006, 21.620630) A lomtalanításnak már rég vége, de egy nagy halom szemét még mindig a parkoló mellett maradt. Az üvegszilánkot már összesepertem a parkolóból, de a többivel én sajnos nem tudok mit kezdeni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.12.

Hulladék jellege: lomtalanítási.

[codepeople-post-map]

A lomtalanítás utáni szeméthalommal kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: