Renault Clio roncs a Hungária körúton

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Egy Renault Clio roncs foglalja a Hungária körút parkolósávját, mindezt rendszám nélkül. A bejelentő szerint az autó már másfél éve áll ezen a helyen Zuglóban.

Frissítve
2018.08.13.

A bejelentés hatására a területről a Zugló Önkormányzati Rendészet a rendszám nélküli személygépjárművet elszállította:
“Tisztelt hulladékvadászok! Elvitték. Rendszám nélküli, zöldesszürke, Renault Clio, elszállítás ideje és helye: 2018. 08. 08. 12:00 perc, Budapest, XIV. kerület, Hungária krt. 103 szám elől. (Tárolás:Total-Kár Kft. 1105 Budapest, Keresztúri út 122.)”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.06.15.

Budapest XIV. kerülete a Főváros “hivatalos” autóroncs temetője. Erről több mint 2 éve számolunk be, idén már a Tv Tények figyelmét is felkeltette. Az elefántok meghalni egy általuk kijelölt helyre járnak. Miközben Zuglóban az autótulajdonosok rendszeresen “elhagyják” a személygépjárművüket. Korábbi bejelentések itt megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Másfél éve lakom a Hungária krt 105 szám alatt. Sajnos borzalmas állapotok uralkodnak a Hungária Krt -BMW szalon-Francia út- Zugló vasútállomás környékén. A mellékelt fotón található 1,5 éve áll a ház környéken egy pár nappal korábban más által bejelentett, a bíróság mellett “ott felejtett” passat-tal együttműködés Az autóra büntető csomagot sem szoktak tenni, nem is értem,miért nem. Kérem legyenek kedvesek az elszállításban közreműködni, valamit a Francia úton található garázssor környékén felhalmozott szemét kitakaríttatásában közben járni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13 és 14. (Egyszerre két különböző helyi lakos is bejelentette.)

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Renault Clio roncs Hungária körúti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: