Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Renault Clio roncs a Hungária körúton - Hulladekvadasz.hu

Renault Clio roncs a Hungária körúton

Egy Renault Clio roncs foglalja a Hungária körút parkolósávját, mindezt rendszám nélkül. A bejelentő szerint az autó már másfél éve áll ezen a helyen Zuglóban.

Frissítve
2018.08.13.

A bejelentés hatására a területről a Zugló Önkormányzati Rendészet a rendszám nélküli személygépjárművet elszállította:
“Tisztelt hulladékvadászok! Elvitték. Rendszám nélküli, zöldesszürke, Renault Clio, elszállítás ideje és helye: 2018. 08. 08. 12:00 perc, Budapest, XIV. kerület, Hungária krt. 103 szám elől. (Tárolás:Total-Kár Kft. 1105 Budapest, Keresztúri út 122.)”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.06.15.

Budapest XIV. kerülete a Főváros „hivatalos” autóroncs temetője. Erről több mint 2 éve számolunk be, idén már a Tv Tények figyelmét is felkeltette. Az elefántok meghalni egy általuk kijelölt helyre járnak. Miközben Zuglóban az autótulajdonosok rendszeresen „elhagyják” a személygépjárművüket. Korábbi bejelentések itt megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Másfél éve lakom a Hungária krt 105 szám alatt. Sajnos borzalmas állapotok uralkodnak a Hungária Krt -BMW szalon-Francia út- Zugló vasútállomás környékén. A mellékelt fotón található 1,5 éve áll a ház környéken egy pár nappal korábban más által bejelentett, a bíróság mellett „ott felejtett” passat-tal együttműködés Az autóra büntető csomagot sem szoktak tenni, nem is értem,miért nem. Kérem legyenek kedvesek az elszállításban közreműködni, valamit a Francia úton található garázssor környékén felhalmozott szemét kitakaríttatásában közben járni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13 és 14. (Egyszerre két különböző helyi lakos is bejelentette.)

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Renault Clio roncs Hungária körúti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...