illegalis hulladek bejelentes

Renault Clio roncs a Hungária körúton

Egy Renault Clio roncs foglalja a Hungária körút parkolósávját, mindezt rendszám nélkül. A bejelentő szerint az autó már másfél éve áll ezen a helyen Zuglóban.

Budapest XIV. kerülete a Főváros “hivatalos” autóroncs temetője. Erről több mint 2 éve számolunk be, idén már a Tv Tények figyelmét is felkeltette. Az elefántok meghalni egy általuk kijelölt helyre járnak. Miközben Zuglóban az autótulajdonosok rendszeresen “elhagyják” a személygépjárművüket. Korábbi bejelentések itt megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Másfél éve lakom a Hungária krt 105 szám alatt. Sajnos borzalmas állapotok uralkodnak a Hungária Krt -BMW szalon-Francia út- Zugló vasútállomás környékén. A mellékelt fotón található 1,5 éve áll a ház környéken egy pár nappal korábban más által bejelentett, a bíróság mellett “ott felejtett” passat-tal együttműködés Az autóra büntető csomagot sem szoktak tenni, nem is értem,miért nem. Kérem legyenek kedvesek az elszállításban közreműködni, valamit a Francia úton található garázssor környékén felhalmozott szemét kitakaríttatásában közben járni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13 és 14. (Egyszerre két különböző helyi lakos is bejelentette.)

Hulladék jellege: autóroncs.

A Renault Clio roncs Hungária körúti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet