Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Renault Clio roncs a Hungária körúton

Egy Renault Clio roncs foglalja a Hungária körút parkolósávját, mindezt rendszám nélkül. A bejelentő szerint az autó már másfél éve áll ezen a helyen Zuglóban.

Frissítve
2018.08.13.

A bejelentés hatására a területről a Zugló Önkormányzati Rendészet a rendszám nélküli személygépjárművet elszállította:
“Tisztelt hulladékvadászok! Elvitték. Rendszám nélküli, zöldesszürke, Renault Clio, elszállítás ideje és helye: 2018. 08. 08. 12:00 perc, Budapest, XIV. kerület, Hungária krt. 103 szám elől. (Tárolás:Total-Kár Kft. 1105 Budapest, Keresztúri út 122.)”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.06.15.

Budapest XIV. kerülete a Főváros “hivatalos” autóroncs temetője. Erről több mint 2 éve számolunk be, idén már a Tv Tények figyelmét is felkeltette. Az elefántok meghalni egy általuk kijelölt helyre járnak. Miközben Zuglóban az autótulajdonosok rendszeresen “elhagyják” a személygépjárművüket. Korábbi bejelentések itt megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Másfél éve lakom a Hungária krt 105 szám alatt. Sajnos borzalmas állapotok uralkodnak a Hungária Krt -BMW szalon-Francia út- Zugló vasútállomás környékén. A mellékelt fotón található 1,5 éve áll a ház környéken egy pár nappal korábban más által bejelentett, a bíróság mellett “ott felejtett” passat-tal együttműködés Az autóra büntető csomagot sem szoktak tenni, nem is értem,miért nem. Kérem legyenek kedvesek az elszállításban közreműködni, valamit a Francia úton található garázssor környékén felhalmozott szemét kitakaríttatásában közben járni.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13 és 14. (Egyszerre két különböző helyi lakos is bejelentette.)

Hulladék jellege: autóroncs.

A Renault Clio roncs Hungária körúti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek