Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Telekom DELFIN díj 2018 győztese, a Hulladékvadász - Hulladekvadasz.hu

Telekom DELFIN díj 2018 győztese, a Hulladékvadász

Telekom DELFIN díj 2018 -as győztese fenntartható tudatformálás kategóriában, a Hulladékvadász és egyben a JÖN Alapítvány legújabb elismerése is.

A Magyar Telekom által minden évben megrendezésre kerülő DELFIN DÍJ 2018-as kiírásában az oldalunkat üzemeltető Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (röviden JÖN Alapítvány) nevezett és nyert. Ezzel egy újabb komoly elismerést begyűjtve az éppen csak egy éves környezetvédelmi alapítványunk. A díjat Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke és Kertész Balázs, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány alapító tagja vette át.

Fontos kiemelnünk, hogy tevékenységünket önerőből, mindenféle állandó támogatás és bevétel nélkül végezzük. A környezetvédelem számunkra minden áldozatot megér – szerk. (Támogatási lehetőségek itt.)

Delfin díj díjazottjai - balról jobbra: Kezes-lábas Játszóház, Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, Budapest Airport Zrt. / Fotó: mediapiac.com

Delfin díj díjazottjai – balról jobbra: Kezes-lábas Játszóház, Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, Budapest Airport Zrt. / Fotó: mediapiac.com

DELFIN Díj díjazottjai

  • A klímavédelem kategóriát a Budapest Airport Zrt. nyerte, amely a Greenairport kezdeményezésén keresztül radikálisan csökkentette a reptér környezetterhelését.

Fenntartható tudatformálás kategóriában két díjat adtak át.

  • Kezes-lábas Játszóház nyerte el az egyedi, saját fejlesztetésű, közösségi élményt nyújtó eszközök és események létrehozáséért.
  • Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány: a hulladekvadasz.hu üzemeltetéséért és illegális hulladéklerakások feltérképezéséért és a digitális technika használatáért.
Hulladékvadász Térkép

Hulladékvadász Térkép – Kattints a képre a több ezer bejelentés megtekintéséhez.

XIX. Fenntarthatósági kerekasztal-beszélgetés

A DELFIN díj átadó a XIX. Fenntarthatósági kerekasztal-beszélgetés keretein belül került megrendezésre. A rendezvényt Friedl Zsuzsanna, Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettese köszöntőjével megkezdődött.

Friedl Zsuzsanna, Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettese. / Fotó: facebook.com/hello.holnap

Friedl Zsuzsanna, Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettese. / Fotó: facebook.com/hello.holnap

A nyitóbeszédet követően,  Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom Vállalati fenntarthatósági központvezetője ismerteti a Vállalat 2017. évi lenyűgöző fenntarthatósági eredményeit.

Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom Vállalati fenntarthatósági központvezetője. / Fotó: facebook.com/hello.holnap

Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom Vállalati fenntarthatósági központvezetője. / Fotó: facebook.com/hello.holnap

A rendezvény második felében került megrendezésere a „Női életutak” című kerekasztal-beszélgetés,

Egy nagyon izgalmas, jó hangulatú kerekasztal-beszélgetés szem és fültanúi lehettek a rendezvényre kilátogatók. / Fotó: Fotó: facebook.com/hello.holnap

Egy nagyon izgalmas, jó hangulatú kerekasztal-beszélgetés szem és fültanúi lehettek a rendezvényre kilátogatók. / Fotó: Fotó: facebook.com/hello.holnap

Női életutak című kerekasztal – beszélgetés résztvevői

  • Friedl Zsuzsanna, Magyar Telekom, Humán erőforrás vezérigazgató-helyettes
  • Dr. Juhos Andrea, Lee Hecht Harrison Hungary Career Consultants Kft. ügyvezető partner, coach
  • Mautner Zsófia, gasztroblogger, Chili és Vanília blog
  • Sterczer Hilda, hegymászó, falmászás oktató
  • Szentesi Éva, író, rákellenes aktivista, WMN.hu főmunkatársa

A XIX. Fenntarthatósági kerekasztal-beszélgetés és a DELFIN Díj átadása után kötetlen beszélgetés és állófogadás következett a vendégek számára.

A Magyar Telekom DELFIN Díj 2018 fenntartható tudatformálás díjának elnyerésével egy újabb visszajelzést kaptunk arra, hogy jó úton haladunk és jó amit csinálunk. Megtiszteltetés volt átvenni a díjat és ezáltal a „Magyar Telekom DELFIN DÍJ nyertese 2018” címét megkapni.