Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ecseri dűlő hulladéka a Merzse mocsár közelében - Hulladekvadasz.hu

Ecseri dűlő hulladéka a Merzse mocsár közelében

Az Ecseri dűlő hulladékkirakatára hívja fel a figyelmet helyi hulladékvadászunk Budapest XVII. kerületi Merzse mocsár közeléből.

A terület nem ismeretlen számunkra, mivel már több alkalommal érkezett a környékről bejelentés a honlapunkra. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladekvadasz.hu! A Merzse mocsár közelében, a védett természeti terület mellett, ilyen szörnyű állapotok uralkodnak. U.i: (A lerakás pontos helyszíne az Ecseri dűlő úton van – az Összekötő és a Függőcinege utca között, – és kiolvasható a képadatokból is)”

A bejelentés időpontja: 2018.06.15.

Hulladék jellege: építési, kommunális, veszélyes.

[codepeople-post-map]

Az Ecseri dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...