Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ecseri dűlő hulladéka a Merzse mocsár közelében

Az Ecseri dűlő hulladékkirakatára hívja fel a figyelmet helyi hulladékvadászunk Budapest XVII. kerületi Merzse mocsár közeléből.

A terület nem ismeretlen számunkra, mivel már több alkalommal érkezett a környékről bejelentés a honlapunkra. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladekvadasz.hu! A Merzse mocsár közelében, a védett természeti terület mellett, ilyen szörnyű állapotok uralkodnak. U.i: (A lerakás pontos helyszíne az Ecseri dűlő úton van – az Összekötő és a Függőcinege utca között, – és kiolvasható a képadatokból is)”

A bejelentés időpontja: 2018.06.15.

Hulladék jellege: építési, kommunális, veszélyes.

Az Ecseri dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek