Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kommunális koktél a Fancsika tavak partján

Kommunális koktél címmel kaptuk meg a helyi hulladékvadászunktól, a Fancsika tavak partjáról az alábbi bejelentést. Gyönyörű.

A debreceni vizes környezet egyszerűen vonzza a szemetelők hadát, de vajon mi a titka a helynek? Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A kommunális koktélban vajon mi lehet? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kommunális koktélban vajon mi lehet? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Magam sem tudom mi lehet az. Mintha átküldték volna a konyhamalacon mindazt, ami egy konyhán szokott keletkezni. Helyszín: Debrecen, Fancsikai I-es víztározó. GPS: 47.514031; 21.711620”

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: kommunális.

A kommunális koktél helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek