Bag község hulladékkal szennyezett turistaútvonala

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Bag község turistaútvonalát egyesek kőkeményen illegális hulladéklerakónak használják és ezáltal rendszeresen hulladékkal szennyezik.

A helyszín tipikus külterületi szemétdomb, amivel szinte mindennap találkozhatunk országunk bármelyik településén. A településről már korábban is érkezett bejelentés, ami ide kattintva megtekinthető.

Az illegális hulladéklerakat a bagi naplementében. Háttérben a Bag község mezőségi területe. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Az illegális hulladéklerakat a bagi naplementében. Háttérben a Bag község mezőségi területe. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász.hu team, próbáltam a webes hulladékbejelentőt használni, azonban nem működött valamiért…szóval itt írok Nektek, remélem megkapjátok. ?ár sokadjára készítem a 47°37’58.9″N 19°26’10.9″E koordinátával megjelölt helyen a hulladékról a fényképeket, melyeket kirándulás közben van alkalmunk megfigyelni, azaz átverekedni magunkat rajta, ugyanis pofátlanul az elkövető a turistaútra helyezi a szemetet.

Amúgy a Google maps felülnézeti képén is baromi jól látszik a szemét….nem is értem, eddig miért nem vette észre/jelentette senki. Kérném szépen a mielőbbi közbenjárást az illetékes hatóságoknál, köszönöm előre is, mindenkinek a nevében. Illetve en-bloc, az állati fontos tevékenységeteket is köszönöm! Sikerült megkapni?​​​​​​”

A bejelentés időpontja: 2018.06.18.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Bag község hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: