Egy vödör szemét a debreceni Külső Létai úton

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Egy vödör szemét is szemét, ne úgy mint egy sör nem sör. Egy újabb bejelentés érkezett a debreceni Külső Létai útról, ahol főként építési hulladék található.

Nem messze a Fancsika tavaktól helyezkedik el a Külső Létai út. Sajnos ezt tudják a szemetelők is, akik már nem első alkalommal szemetelték tele ezt az útszakaszt.

Egy vödör szemétnél azért kicsit több ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy vödör szemétnél azért kicsit több … / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A műanyag vödör mellett műanyagzsák, építési törmelék, és szőnyegszerű valami látható. A helyszíntől pár méterre az erdőben egy ugyanilyen összeállítás látható, de nem volt nálam machete, hogy betudjak jutni hozzá egy fotó erejéig. Helyszín: Debrecen, Külső Létai út, GPS: 47.503270; 21.730413″

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: építési, műanyag.

[codepeople-post-map]

Egy vödör szemét hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: