Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Egy vödör szemét a debreceni Külső Létai úton

Egy vödör szemét is szemét, ne úgy mint egy sör nem sör. Egy újabb bejelentés érkezett a debreceni Külső Létai útról, ahol főként építési hulladék található.

Nem messze a Fancsika tavaktól helyezkedik el a Külső Létai út. Sajnos ezt tudják a szemetelők is, akik már nem első alkalommal szemetelték tele ezt az útszakaszt.

Egy vödör szemétnél azért kicsit több ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy vödör szemétnél azért kicsit több … / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A műanyag vödör mellett műanyagzsák, építési törmelék, és szőnyegszerű valami látható. A helyszíntől pár méterre az erdőben egy ugyanilyen összeállítás látható, de nem volt nálam machete, hogy betudjak jutni hozzá egy fotó erejéig. Helyszín: Debrecen, Külső Létai út, GPS: 47.503270; 21.730413″

A bejelentés időpontja: 2018.06.08.

Hulladék jellege: építési, műanyag.

Egy vödör szemét hulladéklerakatával kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek