Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szétdobált szemét Debrecen külterületén - Hulladekvadasz.hu

Szétdobált szemét Debrecen külterületén

Szétdobált szemét Debrecen külterületén található Külső Létai út mentén. A háztartási hulladéktól a bontott wc csészéig minden van itt, aminek nem kéne.

Frissítve
2018.07.05.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Tisztelt Hulladékvadászok! Tegnap Debrecenben a Külső Létai úton jártam, és a WC-csészés lerakat eltűnt. A megtisztítás utáni képeket csatolva küldöm. (A parlagfüves képről sajnos megfeledkeztem). Bevallom nem vagyok elégedett a megtisztítás alaposságával, mert üvegszilánk maradt bőven. Száz méterrel odébb található egy katódsugaras lerakat, amiről legfeljebb guberálás utáni képeket tudnék küldeni.”

Köszönjük az illetékeseknek a terület rendbetételét és a helyi hulladékvadász jelzését a terület hulladékproblémájával kapcsolatban.

Korábban
2018.06.18.

A debreceni útról folyamatosan érkeznek a bejelentések. A bejelentő állítása szerint az út több szakasza hasonló módon tele van szeméttel. Korábbi bejelentések a településről itt elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Lehet tévét nézni, ráadásul egy jó öreg katódsugarast. (Azt hiszem ez a harmadik tévé, amit én találtam) Ha az emberre rájön a szükség, ott van mellette a mozi WC, és ráadásul lehet találni ezt-azt zsákokba csomagolva is. Talán ez utóbbi lehet a mozibüfé. Helyszín: Debrecen, Külső Létai út, GPS: 47.504127; 21.727051”

A bejelentés időpontja: 2016.08.08.

Hulladék jellege: építési, kommunális, elektronikai.

Szemét mellett a parlagfű is felütötte a fejét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét mellett a parlagfű is felütötte a fejét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

[codepeople-post-map]

A szétdobált szemét Debrecen külterületi hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...