Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szétdobált szemét Debrecen külterületén

Szétdobált szemét Debrecen külterületén található Külső Létai út mentén. A háztartási hulladéktól a bontott wc csészéig minden van itt, aminek nem kéne.

Frissítve
2018.07.05.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tegnap Debrecenben a Külső Létai úton jártam, és a WC-csészés lerakat eltűnt. A megtisztítás utáni képeket csatolva küldöm. (A parlagfüves képről sajnos megfeledkeztem). Bevallom nem vagyok elégedett a megtisztítás alaposságával, mert üvegszilánk maradt bőven. Száz méterrel odébb található egy katódsugaras lerakat, amiről legfeljebb guberálás utáni képeket tudnék küldeni.”

Köszönjük az illetékeseknek a terület rendbetételét és a helyi hulladékvadász jelzését a terület hulladékproblémájával kapcsolatban.

Korábban
2018.06.18.

A debreceni útról folyamatosan érkeznek a bejelentések. A bejelentő állítása szerint az út több szakasza hasonló módon tele van szeméttel. Korábbi bejelentések a településről itt elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Lehet tévét nézni, ráadásul egy jó öreg katódsugarast. (Azt hiszem ez a harmadik tévé, amit én találtam) Ha az emberre rájön a szükség, ott van mellette a mozi WC, és ráadásul lehet találni ezt-azt zsákokba csomagolva is. Talán ez utóbbi lehet a mozibüfé. Helyszín: Debrecen, Külső Létai út, GPS: 47.504127; 21.727051”

A bejelentés időpontja: 2016.08.08.

Hulladék jellege: építési, kommunális, elektronikai.

Szemét mellett a parlagfű is felütötte a fejét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét mellett a parlagfű is felütötte a fejét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szétdobált szemét Debrecen külterületi hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek