Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rover rohad Debrecen Abigél utcájában

Egy Rover márkájú személygépjármű rohad Debrecen Abigél utcájában, a bejelentő állítása szerint már 1 éve foglalja el másoktól a parkolóhelyet.

Most az egyszer nem Zuglóból érkezett az autóronccsal, illetve úgynevezett elhagyott autóval kapcsolatos bejelentés. A civis város korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Az "elhagyott" Rover a bejelentő szerint egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az “elhagyott” Rovert a bejelentő szerint már egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok, Debrecen Abigél utca 7 sz. melletti parkolóban lassan egy éve rostokol egy rover, rendszámmal. A közterület felügyeletnek írtam, kaptam is választ tőlük,miszerint kapcsolatba léptek az autó tulajdonosával és felszólították az autó eltüntetésére de ez lassan 1,5 hónapja történt és foganatja még nem volt. https://goo.gl/maps/g33zAS4CiGN2  képen az Abigél 7-es szám, jobbra, ahol a képen a ford focus állt a 4 évvel ezelőtti utcaképen, áll most a rover.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

A Rover személygépjárművel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek