Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rover rohad Debrecen Abigél utcájában - Hulladekvadasz.hu

Rover rohad Debrecen Abigél utcájában

Egy Rover márkájú személygépjármű rohad Debrecen Abigél utcájában, a bejelentő állítása szerint már 1 éve foglalja el másoktól a parkolóhelyet.

Most az egyszer nem Zuglóból érkezett az autóronccsal, illetve úgynevezett elhagyott autóval kapcsolatos bejelentés. A civis város korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Az "elhagyott" Rover a bejelentő szerint egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az „elhagyott” Rovert a bejelentő szerint már egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok, Debrecen Abigél utca 7 sz. melletti parkolóban lassan egy éve rostokol egy rover, rendszámmal. A közterület felügyeletnek írtam, kaptam is választ tőlük,miszerint kapcsolatba léptek az autó tulajdonosával és felszólították az autó eltüntetésére de ez lassan 1,5 hónapja történt és foganatja még nem volt. https://goo.gl/maps/g33zAS4CiGN2  képen az Abigél 7-es szám, jobbra, ahol a képen a ford focus állt a 4 évvel ezelőtti utcaképen, áll most a rover.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Rover személygépjárművel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...