Rover rohad Debrecen Abigél utcájában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Egy Rover márkájú személygépjármű rohad Debrecen Abigél utcájában, a bejelentő állítása szerint már 1 éve foglalja el másoktól a parkolóhelyet.

Most az egyszer nem Zuglóból érkezett az autóronccsal, illetve úgynevezett elhagyott autóval kapcsolatos bejelentés. A civis város korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Az "elhagyott" Rover a bejelentő szerint egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az “elhagyott” Rovert a bejelentő szerint már egy éve senkinek se kell. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok, Debrecen Abigél utca 7 sz. melletti parkolóban lassan egy éve rostokol egy rover, rendszámmal. A közterület felügyeletnek írtam, kaptam is választ tőlük,miszerint kapcsolatba léptek az autó tulajdonosával és felszólították az autó eltüntetésére de ez lassan 1,5 hónapja történt és foganatja még nem volt. https://goo.gl/maps/g33zAS4CiGN2  képen az Abigél 7-es szám, jobbra, ahol a képen a ford focus állt a 4 évvel ezelőtti utcaképen, áll most a rover.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Rover személygépjárművel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: