Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Köszönöm - Olvasói különvélemény - Hulladekvadasz.hu

Köszönöm – Olvasói különvélemény

Köszönöm címmel kaptunk a minap egy levelet arról, hogy egy magyarországi településen a mi közbenjárásunkkal megoldódni látszik a helyi hulladékprobléma.

A Különvélemény rovatunkban rendszeresen megosztunk az olvasóktól kapott leveleket. A levelek olykor igen negatívak, de vannak esetek, amikor igazán szívmelengető, örömteli üzenetet kapunk. Így van ez most is, amiben a kedves olvasó – korábbi bejelentő – méltatja a Hulladekvadasz.hu csapata munkáját, tevékenységét, amit teljesen önköltségen, mindenféle támogatás nélkül végzünk. Támogatási lehetőségek itt elérhetőek.

Tehát következzék egy mélyen megtisztelő olvasói levél:

„Tisztelt hulladékvadászok!

Szeretnénk kifejezni hálánkat a szekszárdi szemétrakás ügyében.Igaz elszállították, de a cikk megjelenésekor a városban megkezdték más területeken is az illegális hulladékok elszállítását. Önök előbb siettek segítséget nyújtani mint a média, vagy bármely más szerv, ezért ismételten köszönjük. Reméljük továbbra is számíthatunk a segítségükre, hasonló esetekben bár erre ismét ne kerüljön sor. Sok szerencsét a működésükhöz.

Köszönettel:
Egy szekszárdi lakó.”

Magyarországról 2016 január 1-je óta több mint 2500 bejelentés érkezett, amiből igazoltan közel 1000 bejelentés helyszíne került megtisztításra. Nagy öröm számunkra, hogy a honfitársainkat ilyen módon tudtuk aktivizálni és ezáltal az illetékes szervek, önkormányzatok, illetve aktuális helyi szerveztek munkáját tudjuk segíteni. A Szekszárd városából korábban beérkezett bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A honlapon két lehetőség van az aktív közreműködésre a környezetünk, életterünk megtisztítása kapcsán.

  • a hulladékvadász online bejelentő űrlapja segítségével,
  • továbbá a Hulladékvadász applikáció Google Play áruházból való letöltésével, használatával. (Jelenleg csak androidos verzió elérhető. Sajnos nem találtunk eleddig támogatót az IOS rendszerekre való applikáció fejlesztésre. Az androidos verziót önerőből, házilag készítettük el.)

Hulladékvadász nagy-térkép

A hulladekvadasz.hu rendelkezik a legaktívabb olyan közösséggel, akik napról napra feltérképezik Magyarország tájsebeit, az illegális hulladéklerakok valós helyzeteit. A térkép egyben egy adatban is, amivel segítséget nyújtunk az illetékes szerveknek. Továbbá a bejelentő korábbi bejelentéseik megoldását ezen a térképen interaktívan nyomon követhetik.

A képre kattintva elérhető a Hulladékvadász Nagy-térkép.

A képre kattintva elérhető a Hulladékvadász Nagy-térkép.

A hulladekvadasz.hu működése során ez már nem az első köszönöm levél, amit kaptunk. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel sokaknak sok-sok segítséget tudtunk nyújtani.

You may also like...