Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kecskeméti szemetelő levadászva! (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Kecskeméti szemetelő levadászva! (videóval)

A kecskeméti szemetelő tette egy újabb arcpirító esete annak, hogy egyesek párforintos tételek miatt is képesek a határba kivinni a szemetüket.

A szemetelés vétsége a videófelvétel alapján egyértelmű, ahogy a hulladékgazdálkodási törvény ellen való vétség is. A felvételen jól látszik, ahogy a szemetelő autójával egy félreeső helyszínre hajt, ahol számára terhes hulladéktól megszabadul, amivel környezetszennyezést hajtott végre a város külterületén.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Kecskemét külvárosában, elég nagy telken lakom, a kamerákat több kisebb-nagyobb incidens (lopás, állatkínzás, szemétlerakás) után rakattam ki. A környékbeliek eleinte nem gondolták, hogy ezek tényleg működnek, mert folytatták ugyanúgy ezeket a dolgaikat a kamerák alatt is, de szerintem most már tudják hogy valódiak, mert több esetből rendőrségi ügy lett. Szemetelést még nem jelentettem fel, mert ilyen jól még nem sikerült felvenni, vagy ismertem az illetőt és visszadobtam neki a saját udvarába. Illetve azért jelentősen lecsökkentette a szemetelést a kamerák kirakása.

Ez az autó vagy ember nem ismerős, és a kameráról sem tud valószínűleg, úgyhogy lehet hogy nem a közvetlen közelben lakik, de azért nem kizárható. Ha megtennék a bejelentést azt megköszönném. Ebben Önöknek biztosan nagyobb gyakorlata van, és hátha komolyabban is veszik, ha erre szakosodott szervezettől jön.

Továbbá megnéztem mit hagyott itt nekem az „úriember” a kidobott csomagokban, és a következőt találtam:

  • egy műanyag zsák, benne valami nagyobb állat (most már rohadó) belsőségeivel
  • egy nagy doboz, benne egy birkának tűnő állat frissen lenyúzott bundájával
  • bónuszként egy véres piros dzseki

Lehet hogy más is van a csomagokban, a felsorolt dolgok azok, amik hozzányúlás nélkül láthatók. A szemetelés ténye maga is felháborított, de ez még jobban, mert úgy gondolta ez a gyökér, hogy egy birka levágásának felesleges alkatrészeitől így a legegyszerűbb megszabadulni, és elhelyezte őket szinte a kapum elé, hogy nézzem és szagoljam én a rohadó állatmaradványokat.

Egy birka levágásából maradt állati maradványok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy birka levágásából maradt állati maradványok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Arról nem beszélve, hogy akár veszélyes hulladéknak is minősülhet ez a cucc. Szóval most már akkora a felháborodásom, hogy mindenféle információ, kép, videó közzétételéhez és terjesztéséhez hozzájárulok, sőt megköszönöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.22.

Hulladék jellege: kommunális, szerves, veszélyes hulladék.

A kecskeméti szemetelő szemeteléséről szóló felvételt és a helyszínre kikerült hulladékról beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...