Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Határőr út visszatérő zöldhulladéka - Hulladekvadasz.hu

Határőr út visszatérő zöldhulladéka

Budapest XII. kerületi Határőr út vissza-visszatérő, de soha meg nem szűnő zöldhulladék halmára lett figyelmes már évekkel ezelőtt a bejelentő.

Állítása szerint a bejelentései hatására megszűnik a probléma, de az általa vélt elkövetőt feljelentve sem oldódott meg az ügy. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A helyszín: XII. kerület Határőr út 17. (Határőr út és Acsády Ignác utca sarkán lévő zöldterület) A kérdéses területre valaki rendszeresen hordja a zöldhulladékát hosszú évek óta, feltehetően valamelyik környező telekről.

A problémát számos alkalommal jeleztem már a közterület-fenntartónak, amelyet követően általában megtisztítják a területet, ám alig néhány nap elteltével a területre ismét hordani kezdik a zöldhulladékot. Látható, hogy már a 2012-es Google-utcakép készültekor is fennállt a probléma. A jelenlegi helyzet illusztrálásához csatoltam két képet.

2012-es Google-utcaképen még a szemetelés tiltótábla is jól látható. / Fotó: Google Maps

2012-es Google-utcaképen még a szemetelés tiltótábla is jól látható. / Fotó: Google Maps

Szerencsére az illegálisan lerakott zöldhulladék alapján be lehet azonosítani a telket, ahonnan származik, ezzel pedig véglegesen meg lehetne oldani a problémát. Ezért feljelentést tettem a kerületi rendőrkapitányságon, mellyel kapcsolatban a kérésem ellenére sem kaptam visszaigazolást, így valószínűleg nem fognak foglalkozni az üggyel.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.25.

Hulladék jellege: zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

A Határőr út helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...