Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tv2 Tények riportja a kecskeméti szemetelőről - Hulladekvadasz.hu

Tv2 Tények riportja a kecskeméti szemetelőről

A Tv2 Tények stábja egy összefoglaló riportban foglalkozott a botrányos kimenetelű kecskeméti szemeteléssel és az országos hulladékproblémával.

Mint ismeretes a tettenéréses videóban egy vélhetően jól szituált autós megáll és a gépjárművéből véres ruhadarabokat, állati maradványokat hajít az út menti bokros, füves területre, majd tovább hajt. A megjelent videó országos felháborodást keltett, több tízezren nézték meg a youtube közösségi videómegosztó portálon. Ezzel kapcsolatban a hulladekvadasz.hu -tól Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke nyilatkozott, Ligeti László riporternek.

A riport nem csak a kecskeméti esetet mutatja be, hanem behatóan foglalkozik az országos  hulladékproblémával is. A Hulladékvadász nagy-térképünkön nyomon követhetőek Magyarországról beérkezett illegális hulladéklerakásokról szóló bejelentések.

Bejelentést tenni itt lehet.
Támogatni a munkánkat ide kattintva.

Köszönjük a Tv2 Tények stábjának, Ligeti Lászlónak az országos hulladékprobléma részletes, korrekt bemutatását és az esettel kapcsolatos adásban való megjelenési lehetőségét is. 

You may also like...