Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tv2 Tények riportja a kecskeméti szemetelőről

A Tv2 Tények stábja egy összefoglaló riportban foglalkozott a botrányos kimenetelű kecskeméti szemeteléssel és az országos hulladékproblémával.

Mint ismeretes a tettenéréses videóban egy vélhetően jól szituált autós megáll és a gépjárművéből véres ruhadarabokat, állati maradványokat hajít az út menti bokros, füves területre, majd tovább hajt. A megjelent videó országos felháborodást keltett, több tízezren nézték meg a youtube közösségi videómegosztó portálon. Ezzel kapcsolatban a hulladekvadasz.hu -tól Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke nyilatkozott, Ligeti László riporternek.

A riport nem csak a kecskeméti esetet mutatja be, hanem behatóan foglalkozik az országos  hulladékproblémával is. A Hulladékvadász nagy-térképünkön nyomon követhetőek Magyarországról beérkezett illegális hulladéklerakásokról szóló bejelentések.

Bejelentést tenni itt lehet.
Támogatni a munkánkat ide kattintva.

Köszönjük a Tv2 Tények stábjának, Ligeti Lászlónak az országos hulladékprobléma részletes, korrekt bemutatását és az esettel kapcsolatos adásban való megjelenési lehetőségét is. 

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek