Tv2 Tények riportja a kecskeméti szemetelőről

A Tv2 Tények stábja egy összefoglaló riportban foglalkozott a botrányos kimenetelű kecskeméti szemeteléssel és az országos hulladékproblémával.

Mint ismeretes a tettenéréses videóban egy vélhetően jól szituált autós megáll és a gépjárművéből véres ruhadarabokat, állati maradványokat hajít az út menti bokros, füves területre, majd tovább hajt. A megjelent videó országos felháborodást keltett, több tízezren nézték meg a youtube közösségi videómegosztó portálon. Ezzel kapcsolatban a hulladekvadasz.hu -tól Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke nyilatkozott, Ligeti László riporternek.

A riport nem csak a kecskeméti esetet mutatja be, hanem behatóan foglalkozik az országos  hulladékproblémával is. A Hulladékvadász nagy-térképünkön nyomon követhetőek Magyarországról beérkezett illegális hulladéklerakásokról szóló bejelentések.

Bejelentést tenni itt lehet.
Támogatni a munkánkat ide kattintva.

Köszönjük a Tv2 Tények stábjának, Ligeti Lászlónak az országos hulladékprobléma részletes, korrekt bemutatását és az esettel kapcsolatos adásban való megjelenési lehetőségét is. 

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet