Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Beller Imre utca "visszatérő" hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Beller Imre utca „visszatérő” hulladéklerakat

A Beller Imre utca romos – bejelentő állítása szerint – önkormányzati épület előtt folyamatosan „visszatér” a hulladék. Tettenérésgyanús helyszín!

Javasoljuk a helyi szerveknek a terület takarítása mellett tettenéréssel is próbálkozzanak. A bejelentésből kitűnik, hogy visszatérő hulladékproblémáról van szó. Emiatt nagy a valószínűsége, hogy az elkövetőt is idővel nyomon lehet csípni. Budapest XV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Azzal az alábbi problémával fordulok önökhöz, illegális szemétlerakónak használják az általam (is) lakott utcát, legnagyobb probléma, hogy amint elszállításra kerül az ideiglenesen lerakott hulladék egy jókora „adag” kerül a „helyére”, ez így megy évek óta, ezzel megkeserítve az itt lakók életet. Az „ingatlan” ami előtt ez az „állapot” „uralkodik” önkormányzati tulajdonban van. Jelenlegi állapot képekkel és pontos címmel mellékelve. Cím: 1152, Budapest, Beller Imre utca 64-86. Szélesség: 47,5569. Hosszúság: 19,1165. Segítségüket előre is köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.26.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Beller Imre utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...