Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja – a mottója bejelentő applikációnknak, aminek a legfrissebb, javított verziója letölthető a Google Playról.

Az applikáció fontos javításokat tartalmaz, mivel egyes android készülékeken nem indult el, vagy hibásan üzemelt. Ennek javítása megtörtént.

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja

Fejlesztési háttér
Tudni illik, hogy a Hulladékvadász Applikációt teljes mértékben önerőből, házilag fejlesztjük, mindenféle támogatás nélkül. Emiatt előfordulhatnak apróbb hibák, de ennek javítására a felhasználók véleményeit rendszeresen kikérjük, ami után javításra kerülnek a hibák.

IOS-en (Iphone) miért nincs?
A Google Play Áruházban egyszeri regisztrációs díj van, miközben az Apple Istore-ba viszont évente 100 dollár. Továbbá házon belül nem tudjuk megoldani az IOS rendszerre való fejlesztés. Sajnos nincsen meg hozzá a kellő fejlesztői környezet, tudás és pénz.

Kattints a képre az applikáció letöltéséhez.

Kattints a képre az applikáció letöltéséhez.

Ha támogatnád az applikáció további fejlődését, fejlesztését, akkor kérjük kattints ide.

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja mottó egyben utalás is, hogy mindenki kezében ott van egy eszköz, amivel tehet – akár 5 percben is – környezetünk életterünk tisztaságának megóvása érdekében.

You may also like...