Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja – a mottója bejelentő applikációnknak, aminek a legfrissebb, javított verziója letölthető a Google Playról.

Az applikáció fontos javításokat tartalmaz, mivel egyes android készülékeken nem indult el, vagy hibásan üzemelt. Ennek javítása megtörtént.

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja

Fejlesztési háttér
Tudni illik, hogy a Hulladékvadász Applikációt teljes mértékben önerőből, házilag fejlesztjük, mindenféle támogatás nélkül. Emiatt előfordulhatnak apróbb hibák, de ennek javítására a felhasználók véleményeit rendszeresen kikérjük, ami után javításra kerülnek a hibák.

IOS-en (Iphone) miért nincs?
A Google Play Áruházban egyszeri regisztrációs díj van, miközben az Apple Istore-ba viszont évente 100 dollár. Továbbá házon belül nem tudjuk megoldani az IOS rendszerre való fejlesztés. Sajnos nincsen meg hozzá a kellő fejlesztői környezet, tudás és pénz.

Kattints a képre az applikáció letöltéséhez.

Kattints a képre az applikáció letöltéséhez.

Ha támogatnád az applikáció további fejlődését, fejlesztését, akkor kérjük kattints ide.

Hulladékvadász fegyvere a mobiltelefonja mottó egyben utalás is, hogy mindenki kezében ott van egy eszköz, amivel tehet – akár 5 percben is – környezetünk életterünk tisztaságának megóvása érdekében.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek