Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

KHCS kreatív tábor Toszkánában!

A KHCS kreatív tábor első alkalommal az olaszországi Toszkánában kerül megrendezésre, ahol a kreativitás és az újrahasznosítás találkozik.

A Kreatív hobbik csoport lassan másfél éve jelentet meg hétről-hétre kreatív DIY ötleteket lépésről-lépésre leírással a Hulladékvadász.hu Kreatív hobbik rovatába.

Szabó Henrietta, a rovat vezetője és a JÖN Alapítvány kreatív és újrahasznosítási tanácsadója szintén szívügyének tekinti a környezetvédelmet, ahogyan mi is. Ezért a nevével fémjelzett Kreatív Hobbik Csoport által szervezett I.KHCS kreatív táborban az újrahasznosítást és hulladék minimalizálást is szem előtt tartva állította össze a tábor alkotói programját.

A hulladék minimalizálásának népszerűsítése érdekében a résztvevők személyre szabottan díszíthetik saját textil táskájukat különböző kreatív technikák segítségével.

alkotó tábor

Textil szatyor Firenze módra

Az újrahasznosítás jegyében a helyszínen fogyasztott italos üvegek új funkciót kapnak miután a különböző stencilekkel és üvegmaró pasztákkal díszítik azokat.

alkotó tábor

Pentart üvegmaró paszta felhasználásával

Továbbá a Pentart termékeit, amikkel a tábor ideje alatt dolgoznak, nagy kiszerelésben szerzik be, annak érdekében, hogy ezzel is kevesebb hulladékot termeljenek.

Ezen felül számos más alkotást készíthetnek a táborban résztvevők, mint például akril festmény, kavics festés, uszadékfa dekoráció, toszkán kép készítés.

Fakultatív programok közt szerepel többek között Firenze, Pisa, CinqueTerre és Peccioli városnézése és a szálláson található kemencében való olasz pizza készítése is.

Ha a Te érdeklődésedet is felkeltette a tábor híre, nézd meg a részleteket és jelentkezz mielőbb, mert már csak pár kiadó hely maradt!

Tábor időpontja: 2018.09.14-21.

Helyszíne: Peccioli, Toszkána, Olaszország

alkotó tábor

A tábor lakói ebben a toszkán parasztházban lesznek elszállásolva

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: I. KHCS kreatív tábor Toszkánában. A Facebook eseményben jelezheted érdeklődésedet, és további részleteket is megtekinthetsz. Szeretettel vár a tábor szervezője és művészeti vezetője: Kreatív hobbik csoport és Lakbear

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek