Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
KHCS kreatív tábor Toszkánában! - Hulladekvadasz.hu

KHCS kreatív tábor Toszkánában!

A KHCS kreatív tábor első alkalommal az olaszországi Toszkánában kerül megrendezésre, ahol a kreativitás és az újrahasznosítás találkozik.

A Kreatív hobbik csoport lassan másfél éve jelentet meg hétről-hétre kreatív DIY ötleteket lépésről-lépésre leírással a Hulladékvadász.hu Kreatív hobbik rovatába.

Szabó Henrietta, a rovat vezetője és a JÖN Alapítvány kreatív és újrahasznosítási tanácsadója szintén szívügyének tekinti a környezetvédelmet, ahogyan mi is. Ezért a nevével fémjelzett Kreatív Hobbik Csoport által szervezett I.KHCS kreatív táborban az újrahasznosítást és hulladék minimalizálást is szem előtt tartva állította össze a tábor alkotói programját.

A hulladék minimalizálásának népszerűsítése érdekében a résztvevők személyre szabottan díszíthetik saját textil táskájukat különböző kreatív technikák segítségével.

alkotó tábor

Textil szatyor Firenze módra

Az újrahasznosítás jegyében a helyszínen fogyasztott italos üvegek új funkciót kapnak miután a különböző stencilekkel és üvegmaró pasztákkal díszítik azokat.

alkotó tábor

Pentart üvegmaró paszta felhasználásával

Továbbá a Pentart termékeit, amikkel a tábor ideje alatt dolgoznak, nagy kiszerelésben szerzik be, annak érdekében, hogy ezzel is kevesebb hulladékot termeljenek.

Ezen felül számos más alkotást készíthetnek a táborban résztvevők, mint például akril festmény, kavics festés, uszadékfa dekoráció, toszkán kép készítés.

Fakultatív programok közt szerepel többek között Firenze, Pisa, CinqueTerre és Peccioli városnézése és a szálláson található kemencében való olasz pizza készítése is.

Ha a Te érdeklődésedet is felkeltette a tábor híre, nézd meg a részleteket és jelentkezz mielőbb, mert már csak pár kiadó hely maradt!

Tábor időpontja: 2018.09.14-21.

Helyszíne: Peccioli, Toszkána, Olaszország

alkotó tábor

A tábor lakói ebben a toszkán parasztházban lesznek elszállásolva

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: I. KHCS kreatív tábor Toszkánában. A Facebook eseményben jelezheted érdeklődésedet, és további részleteket is megtekinthetsz. Szeretettel vár a tábor szervezője és művészeti vezetője: Kreatív hobbik csoport és Lakbear

You may also like...