Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Penésztől rohadó Renault Zuglóban

Penésztől rohadó Renault gépjárműre lett figyelmes Zuglóban egy arra vadászó hulladékvadász. Ilyet mi még nem láttunk, elég undorító.

A képeket elnézve az undor kap el bennünket. Vajon mióta és miért rohad észrevétlenül ez a zuglói autóroncs? Nem tudjuk, de ez a sokadik bejelentés zuglói autóronccsal kapcsolatban, ami elképesztő.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 2 éve itt kallódik ez az autó. Nem értem miért nem szállítják el a közteresek. Még a kormánya is be van penészedve. Kíváncsi vagyok, miért nem vittek el legalább a MEH-be, biztos kaptak volna pár ezer forintot érne.”

A célgépjármű kívülről se fest jobban. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

A célgépjármű kívülről se fest jobban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.29.

Hulladék jellege: autóroncs.

A penészedve rohadó Renault autóról beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek