Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Penésztől rohadó Renault Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Penésztől rohadó Renault Zuglóban

Penésztől rohadó Renault gépjárműre lett figyelmes Zuglóban egy arra vadászó hulladékvadász. Ilyet mi még nem láttunk, elég undorító.

A képeket elnézve az undor kap el bennünket. Vajon mióta és miért rohad észrevétlenül ez a zuglói autóroncs? Nem tudjuk, de ez a sokadik bejelentés zuglói autóronccsal kapcsolatban, ami elképesztő.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2 éve itt kallódik ez az autó. Nem értem miért nem szállítják el a közteresek. Még a kormánya is be van penészedve. Kíváncsi vagyok, miért nem vittek el legalább a MEH-be, biztos kaptak volna pár ezer forintot érne.”

A célgépjármű kívülről se fest jobban. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

A célgépjármű kívülről se fest jobban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.29.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A penészedve rohadó Renault autóról beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...