Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemetelők a Gyógyszergyári úton?

Szemetelők a Gyógyszergyári úton, avagy egy újabb ékes példája annak, hogy hogyan gyűlhet a szemét közutaink mellett, de ez az eset felettébb gyanús.

Napról napra egyre több bejelentést és mára már tettenéréses felvételeket is kapunk országunk hulladékvadászaitól. A mostani nem egyértelmű. Vajon tényleg szemetelést örökített meg a bejelentő?

A helyszín közvetlenül a Terebesi erdő mellett található, ami Kőbánya egyik legnépszerűbb szemetelős helye. A mostani bejelentés nem az első a Gyógyszergyári útról, szinte a hulladekvadasz.hu indulása óta érkeznek innen a bejelentések.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Júniusban már másodszor látok reggel munkába menet a X. kerületi gyógyszergyári úton autót megállni a megadott GPS pozíciónál, ahol illegálisan szoktak szemetet lerakni. Képem (dashcam-es) csak a második esetről van amikor sajnos nem láttam és a képen sem látszik konkrétan az, hogy az illető teszi oda a szemetet, de minden esetre Google Maps-en is látszik, hogy gyűlik ott a szemét. Több nagy zacskó van ott szétdobálva. Részletesebben nem volt alkalmam megnézni/fotózni egyenlőre. Legközelebb ha tehetem megállok és odafordítom a kamerát.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.29.

Hulladék jellege: kommunális.

A szemetelők a Gyógyszergyári út mellett voltak-e? Nem tudjuk, de a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek