Szemetelők a Gyógyszergyári úton?

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemetelők a Gyógyszergyári úton, avagy egy újabb ékes példája annak, hogy hogyan gyűlhet a szemét közutaink mellett, de ez az eset felettébb gyanús.

Napról napra egyre több bejelentést és mára már tettenéréses felvételeket is kapunk országunk hulladékvadászaitól. A mostani nem egyértelmű. Vajon tényleg szemetelést örökített meg a bejelentő?

A helyszín közvetlenül a Terebesi erdő mellett található, ami Kőbánya egyik legnépszerűbb szemetelős helye. A mostani bejelentés nem az első a Gyógyszergyári útról, szinte a hulladekvadasz.hu indulása óta érkeznek innen a bejelentések.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Júniusban már másodszor látok reggel munkába menet a X. kerületi gyógyszergyári úton autót megállni a megadott GPS pozíciónál, ahol illegálisan szoktak szemetet lerakni. Képem (dashcam-es) csak a második esetről van amikor sajnos nem láttam és a képen sem látszik konkrétan az, hogy az illető teszi oda a szemetet, de minden esetre Google Maps-en is látszik, hogy gyűlik ott a szemét. Több nagy zacskó van ott szétdobálva. Részletesebben nem volt alkalmam megnézni/fotózni egyenlőre. Legközelebb ha tehetem megállok és odafordítom a kamerát.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.29.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A szemetelők a Gyógyszergyári út mellett voltak-e? Nem tudjuk, de a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: